e je l' skupo plaćate to? ja se sad pomalo raspitujem koliko košta život u tom BG, a kda sam čuo da je pivo oko 200 diara najjeftinije, sjebo sam se totoalno... još ako su stanovi skupi to je katastrofa...
Ja sam u domu, Buri, to je jeftino, oko 1000 dinara mesečno, džabe :)) A stanovi... teško da ima išta ispod 150 evra, tako da... da, mnogo je skup život ovde...
je l' o dom dobijate preko faksa ili smo na osnovu prosjeka bez obzira šta studirate?
i recimo, može li se dobiti dom sa prosjekom oko 8,7? bilo kakav, ne mora nešto biti naročito? može li se kupiti krevet od nekog ko je dobio, a neće da stanuje u domu?
Svaki faks dobija određen broj mesta u domovima, recimo, moj dobija 700 mesta, svi različito u zavisnosti od broja studenata... Ukupno na nivou celog univerziteta 8000 studenata ima pravo na dom.
Može, naravno, ja imam 8, 6 i bila sam 323. na listi. I dobila dvokrevetnu sobu u jednom od boljih domova... Može i da se kupi, samo zavisi u kom, negde ne može, jer je upravnik strog...
samo sanjaj...
Pobeda!
Aha...
Ne, ne , ne deco, tako se ne postaje pobednik!
U pravu je pemzioner!
Uvek Šalabajzeru!
I skroman, vidi se!
Vidim, svi ste na broju, tu ste obojica, to je lepo... Samo fali onaj novi, pisaćemo mu minus danas! :)
Pa đes Jocka!
Ja se vratio.
Ja sam tu :)
ma šta kažete... nije valjda da će se tema vratiti na staze stare slave?
đe ste narode? šta se radi? jebete li šta?
Buri, ti si tu da održavaš temu živom :))
Ja u sobi, pijem kafu sa cimerkom... Samim tim znaš odgovor na poslednje pitanje ;) A ti?
Đe si zemljače, FJN. Ja ne radim ništa, a i nejebica neka uhvatila.
e jebi ga, onda nema opravdanja za nedolazak na temu... ja pomalo, s vremena na vrijeme...
totalno sam izgubio naviku da osvježavam ovu temu, malo malo, pa zato i kasnim ovoliko...
fmn, kako ti je u novom stanu? je l' ti to stara cimerka ili se i to promjenilo?
zemljače jei ti u NS ili si ovamo?
Da, u novoj sobi, a nisam se još formalno spojila sa starom cimerkom, da ti ne objašnjavam sad, ali rešićemo i to do kraja meseca...
e je l' skupo plaćate to? ja se sad pomalo raspitujem koliko košta život u tom BG, a kda sam čuo da je pivo oko 200 diara najjeftinije, sjebo sam se totoalno... još ako su stanovi skupi to je katastrofa...
Ja sam u domu, Buri, to je jeftino, oko 1000 dinara mesečno, džabe :)) A stanovi... teško da ima išta ispod 150 evra, tako da... da, mnogo je skup život ovde...
je l' o dom dobijate preko faksa ili smo na osnovu prosjeka bez obzira šta studirate?
i recimo, može li se dobiti dom sa prosjekom oko 8,7? bilo kakav, ne mora nešto biti naročito? može li se kupiti krevet od nekog ko je dobio, a neće da stanuje u domu?
Svaki faks dobija određen broj mesta u domovima, recimo, moj dobija 700 mesta, svi različito u zavisnosti od broja studenata... Ukupno na nivou celog univerziteta 8000 studenata ima pravo na dom.
Može, naravno, ja imam 8, 6 i bila sam 323. na listi. I dobila dvokrevetnu sobu u jednom od boljih domova... Može i da se kupi, samo zavisi u kom, negde ne može, jer je upravnik strog...