Ko poslednji pobednik (121)

1. Ne, ne , ne deco, tako se ne postaje pobednik!

2. U pravu je pemzioner!

3. Vidim, svi ste na broju, tu ste obojica, to je lepo... Samo fali onaj novi, pisaćemo mu minus danas! :)

4. ma šta kažete... nije valjda da će se tema vratiti na staze stare slave?

đe ste narode? šta se radi? jebete li šta?

5. Buri, ti si tu da održavaš temu živom :))

Ja u sobi, pijem kafu sa cimerkom... Samim tim znaš odgovor na poslednje pitanje ;) A ti?

6. Đe si zemljače, FJN. Ja ne radim ništa, a i nejebica neka uhvatila.

7. e jebi ga, onda nema opravdanja za nedolazak na temu... ja pomalo, s vremena na vrijeme...

totalno sam izgubio naviku da osvježavam ovu temu, malo malo, pa zato i kasnim ovoliko...

fmn, kako ti je u novom stanu? je l' ti to stara cimerka ili se i to promjenilo?

zemljače jei ti u NS ili si ovamo?

8. Da, u novoj sobi, a nisam se još formalno spojila sa starom cimerkom, da ti ne objašnjavam sad, ali rešićemo i to do kraja meseca...

9. e je l' skupo plaćate to? ja se sad pomalo raspitujem koliko košta život u tom BG, a kda sam čuo da je pivo oko 200 diara najjeftinije, sjebo sam se totoalno... još ako su stanovi skupi to je katastrofa...

10. Ja sam u domu, Buri, to je jeftino, oko 1000 dinara mesečno, džabe :)) A stanovi... teško da ima išta ispod 150 evra, tako da... da, mnogo je skup život ovde...

11. je l' o dom dobijate preko faksa ili smo na osnovu prosjeka bez obzira šta studirate?

i recimo, može li se dobiti dom sa prosjekom oko 8,7? bilo kakav, ne mora nešto biti naročito? može li se kupiti krevet od nekog ko je dobio, a neće da stanuje u domu?

12. Svaki faks dobija određen broj mesta u domovima, recimo, moj dobija 700 mesta, svi različito u zavisnosti od broja studenata... Ukupno na nivou celog univerziteta 8000 studenata ima pravo na dom.

Može, naravno, ja imam 8, 6 i bila sam 323. na listi. I dobila dvokrevetnu sobu u jednom od boljih domova... Može i da se kupi, samo zavisi u kom, negde ne može, jer je upravnik strog...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.