Banovan si jer u dubini duše imaš loše mišljenje o meni. Cela istina je da najviše volim da igram u ekipi sa slabijim pojedincima i da pobedim, tako da se tu vas dvoje uklapate.
Banovan si jer mi ID ne dozvoljava da te diram. To je izgleda njeno ekskluzivno pravo.
Ups, sada sam video da sam u preslagivanju teksta ostavio jedno LOŠE viška. Sada je ispravljeno, uz izvinjenje.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Banovan si jer u dubini duše imaš loše mišljenje o meni. Cela istina je da najviše volim da igram u ekipi sa slabijim pojedincima i da pobedim, tako da se tu vas dvoje uklapate.
Banovan si jer mi diraš Mr. Moon-a.
Banovan si jer si mi rekao da imam lošu dušu, i da loše mislim o tebi :(
To nije lepo. Povređena su mi osećanja :(
Banovan si jer mi ID ne dozvoljava da te diram. To je izgleda njeno ekskluzivno pravo.
Ups, sada sam video da sam u preslagivanju teksta ostavio jedno LOŠE viška. Sada je ispravljeno, uz izvinjenje.
Банован си јер си послушан.
Banovana si jer devojke najčešće vole tu osobinu.
Банован си јер те се ваљда више не тичу девојке :)
Банована си јер волим да флертујем.
Банован си јер је наслађе после доброг флерта.
Банована си јер се поиграваш са мојим крхким осећањима.
Банован си јер си проваљен да си све само не крхак.
Банована си јер физички нисам крхак, али емотивно сам рањив као волухарица (што рекао ЈТУ).
Банован си јер знам да си тврд.
Банована си јер да није тако, скакао бих банџи, без сајле. Ааа, мислиш емотивно тврд?! Упс! Нажалост, одох да радим, стога бан до даљњег.
Banovan si zato sto se samo banujes s ljud'ma.
banovan si jer sam pijan, a znate da ja ne znam da se da igram ko ostala deca.
Banovan si jer si najgori od sve dece.
banovan si jer si provalio da taj sam.
Banovan si jer nisi doveo ni jedno zensko u ovo banovanje.
banovan si jer si ih TI sve otero :)