Банован/a си... II

1. Banovani ste oboje jer se nisam bavio sportom ni popio pivo još od nedelje.

2. Банован си јер можемо заједно да уђемо у форму.

3. Банована си јер можеш лако да провериш у каквој сам форми (увек у доброј), а расположење ми је у опадању.

4. Банован си јер се расположење диже рекреацијом, и посебан трајни бан јер си заборавио нешто.

5. Банована си јер ако се ради о поеми, не мирише да ће бити скоро.

6. Банован си јер сам се наљутила.

7. Банована си јер пољубац све лечи.

8. Банован си јер си заборавио ко сам и каква сам, и да код мене то не пролази. :нос у вис:

9. Банована си јер прћаст нос и иначе гледа у вис :-))))))

10. Банован си јер си могао да приметиш да ја немам прћаст нос, тако да мој гледа у вис мојом вољом. :још више у вис:

11. Банована си јер је испитни рок на прагу (или још горе у току), а ти згубиданиш на Вукајлији.

12. Ти врло добро знаш да сам ја дала све испите у првом року, и зато си банован.

13. Банована си јер добро знаш да нисам држао твој индекс у руци.

14. Банован си јер нисам ни ја твој, индекс, држала у руци.

15. Банована си јер би се радо ухватила за исти, црвени, мислим индекс.

16. Банован си јер не бих, ја теби верујем да га имаш и да је све положено.

17. Банована си јер не помињеш шта има(ш) за ручак.

18. Банован си јер имам лигњице за ручак :)

19. Banovani ste jer gnjavite mnogo. :)

20. @Артемида
    Банована си јер бих И то волео да пробам ;-)))
    @Neobavesten
    Banovan si jer ti niko ne brani da uzmeš učešća u istom.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.