Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Banovan si jer ima ljudi koji rade za njega, a još su kompleksniji.
Banovana si jer je počela da muči(da ne kažem j...) godina proizvodnje.
Banovan si jer ne menjas posao.
Banovan si jer nije sve u zadovoljstvu...ima nešto i u lovi.
Banovan si sto se indirektno hvalis da imas lovu!
Banovana si jer je to relativno - imam uglavnom koliko mi treba, mada je sedmica na LOTO-u uvek dobrodošla, iako ga ne igram.
Banovan si jer se moramo dogovoriti kako cemo podeliti trltrl i ID. :D
Banovan si zbog ovog balkanskog macizma :P
Банована си јер је неко у комшилуку одврнуо народњаке до даске.
Banovana si jer bi ti da ti odvrne komsika onog Van Dajka i neku alternativu, al ne moze!
Banovana si jer braniš komšiluk, koji odvrće narodnjake.
Banovani ste svi jer uopste pricate o narodnjacima.
Банован си што не поштујеш слободу говора.
Banovan si jer je i to bolje nego da pričamo o naprednjacima.
Banovani ste jer bismo trebali pricati o danasnjem divnom danu.
Банован си јер не би требало овако диван дан да проведемо за компом.
Banovana si jer je to poenta moje price. Gde cemo, sta cemo?
Banovan si jer ja idem na basket.
Banovan si dok si na basketu, budi produktivan i daj neku trojku.
Banovana si jer cu ja na fudbal.