Notepad i Worpad prolupali

1. Sređujem neke titlove i kada hoću da riplejsujem ona mutava slova koja zamjenjuju č, ć i đ restartuje se kompjuter ili uđe u recimo neki stend baj mod iz kojeg ga mogu iščupati samo nasilnim gašenjem kompjutera. Do prije neki dan su radili normalno. Zna li iko kaj je u pitanju?

2. Moze biti da je virus, ali ne mora da znaci. Isto tako, moze da se desi da je neki klasicni bag na kompjuteru i da moras da mu das malo oduska, verovatno je preopterecen. Ako nista od toga nije, javi mi se opet :)

3. Evo odmah se javljam. Nije ništa od toga :)

4. Guglao sam malo, al nisam nasao nigde da se pojavljuje takav problem. Stvarno ne znam sta moze da bude u pitanju, mozda si ti nesto zeznula. Meni na primer nece da otvori FL, a juce je radio k'o svajcarski sat. Rado bih ti pomogao, al ne znam sta je. Ako saznam, javljam ti se :)

5. Odradi system restore na prethodni dan, ima da šljaka ka doksa.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.