- S
Beograd. Zemlja trećeg sveta. Mafija i klošari na sve strane. Glavni akter se kroz igru probija u političare. Krađa izbora, pretnje i te gluposti. Zna se gde je najveći kriminal.
Nešto na taj zonfa.
Neka vrate K Rose+1
Dok sam igrao ovu igricu samo mi je taj radio pičio u kolima , na motoru , u jahti , u avionu , u hilihopteru.. nije ni bitno..
EDIT
http://www.youtube.com/watch?v=3wRv7wxpn2w&feature=related ova pjesma jebe.

Kako bi izgledao? Izgledao bi kao igrica koja ti prvo trazi terabajt na hardu, a kad je pokrenes zapali ti kompjuter od silnog pregrevanja komponenti. GTA 4 govno, a i Niko Belic je ocajno uradjen lik, sa jos gorim tekstom na srpskom. Ja kupio nov laptop onda i reko sad cu da igram GTA 4, kad ono kurac. Njemu nije dovoljno 4 giga rama i ostali zajebani kurci. Ne smem da zamisljam peticu.
GTA San Andreas je najjači ! FAK JEA !
Ubedljivo najjača stanica u igri
http://www.youtube.com/watch?v=4CWOBYqUBtM
ova pesma je baš hardcore
Neka vrate K Rose+1
Dok sam igrao ovu igricu samo mi je taj radio pičio u kolima , na motoru , u jahti , u avionu , u hilihopteru.. nije ni bitno..Egzekli. Kasnije sam i na YT preslušavao program.
I ne treba da izađe novi , ionako je četvorka živo sranje , osim činjenice da je Niko Belić naš čovek čitava igrica je tetra govno. I ovaj Smaretov trailer je govno.GTA San Andreas je najjači ! FAK JEA !Ne bih se složio da je GTA IV govno. Tehnički je bolji od SA, iako je meni SA omiljeni u serijalu. Ali govoriti da je četvorka sranje je glupost. Igra jebe.
Beograd. Zemlja trećeg sveta. Mafija i klošari na sve strane. Glavni akter se kroz igru probija u političare. Krađa izbora, pretnje i te gluposti. Zna se gde je najveći kriminal.
Nešto na taj zonfa.Moglo bi ovako da izgleda pošto su već uradili sa talijanima,latinosima,čamugama i istočnim evropljanima jedino im preostaje da urade sa nekim klasičnim amerom ili sa nedaj bože kinezom(Čajnatovn vors ne računam on je gej).
- S
Ajde sad, zašto si obrisao svoje postove sa teme, uključujući i prvi post?