Prijava

Koja vam je omiljena? Mislim trenutno ili u istoriji, svejedno. Pišite još i koju ne podnosite, koju mrzite ali poštujete, koja vam je smešna i tako... Mene mi je Nemačka bez premca, a Argentina mi je broj dva. Italiju ne volim, ali ne mogu da ne poštujem, kao i Brazil. A Špance i Grke ne mogu očima da vidim. Ima i jedna smešna, mislim da svi znate na koju mislim... Aj sad vi...

Ne volim Spaniju, kao ni Barsu, koliko god da su najbolji.
Mrste cigani.

Sa druge strane Nemacka je masina.
Meni je pored nase nekako najdraza Italija(iako su nam oduzeli mlogo snage), bez nekog konkretnog razloga.
Englezi su kurac. Kao nesto u vrhu, a uvek ga izduvaju.

Brazilci uvek. Jebeš ga, mnogo su moćni. Trenutno mi je jedna od omiljenih Holanđarska. Ljudi igraju pa rasturaju. Špance isto gotivim. Francuze ne mogu da gledam posle one bruke 2010. Arapi mrtvi. I Italijane prezirem. Govna mrtva.

Иако нам је јадна репрезентација, омиљена ми је. И то више због играча који су у њој, јер реално имамо звезде у тиму, али никако да се уклопе или им се не да.
Од осталих репки:

Готивим: Немачку, Холандију, Русију, Бразил, Мексико (углавном све јужноамеричке јер се баш кидају и боре) и ево сад БиХ јер имају добар тим и момачки играју.

Не готивим: Португал (цигоњштере), Француска (пролаз на СП и сад на ЕП уз судијску помоћ), Италија (превише фолирања и измотавања), Албанија (но ризн).

Дејан Цукић: Шпанија (Риспект за игру, али цигани су цигани као и Барселона, бљак).

Смешна: Азербејџан, још ми је смешно како су нас победили ондак.

Zbog čega serete da su Španci cigani? Cigani su Katalonci, iako obožavam Barsu, to im je najveća mana. :D

Eh da, i Urugvaj. Odusevili su me na svetskom

Da, zaboravio sam Urugvaj, a i Holandiju. Kapa dole. Male zemlje, a ubijaju u fudbalu. A Špance ja lično ne volim, jer dave loptu. Pola lopti ide nazad, dave i dave po sredini, sve dok protivniku ne popusti koncentracija i onda daju gol. Pa većinu utakmica u Južnoj Africi su dobili 1:0. Naravno, imaju kvalitet, pobedili su i to je njihovo, nema tu šta. Ali, kao što rekoh, ne mogu očima da ih vidim.

U poslednje vreme gotivim Urugvaj, nekad sam gotivio Holandiju, ali posle De Jonga i ne toliko. Ne volim Italijane i Francuze, ne moram da objasnjavam, njih svi mrze!