Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Duče
    Pročitao sam zamak :)

Yeah, to mi je jedna od omiljenih knjiga.

2. Wee free men - revisited.
    A od Bulgakova preporucam i pripovetke, mada Mastor i Margarita jeste njegov vrhunac.

3. RED MAGLE prvi dio - Brendon Sanderson

NAJBOLJA KNJIGA NA SVETU, pročitao sam je celu sad čitam drugi dio.

4. Gde prestaje ružičasti svet, antologija savremene ruske pripovetke.

5. Red magle je sjaja trilogija (Ni Legura zakona nije losa), mada bih volela da mi nije tako G rated.

6. Hahahahahahhaahah! VALDEMARE! Ko je napisao/probrao/preveo to? :)

7. Hahahahahahhaahah! VALDEMARE! Ko je napisao/probrao/preveo to? :)

Priredio i preveo Aleksandar Ševo, profesor je ruskog na Filozofskom u NS, izdanje Raška škola, Bg 2000, a ima onako lepih stvari, tek sam počeo, Varlam Šalamov, Jurij Nagibin, Sergej Dovlatov, Ljudmila Petruševska... Mada mislim da je dobar deo tih već mrtav, tako da nisam siguran da je "savremena pripovetka" pravi izbor :)

8. miica mala, znala sam da je on! :)
    moram samo da kažem da je to jedan veoma zanimljiv čovjek, štav'še, nevjerovatan :)

9. Nemam pojma, ja sam dolazio u kontakt samo sa ovom slavističkom bagrom na Filološkom u BG.

10. пипер и маројевић су на мом факсу нешто као митске личности. (:

11. Ух, Маројевић, Шешељев ректор... Кад га својевремено нисмо обесили...

12. - Le Klezio - Groznica
    - Antologija savremene Latino-Američke kratke priče

13. Točak vremena - Robert Jordan

14. Педес' нијанси: Ослобођен јебем им семе да им јебем, купијо прву књигу да видим који курац то сви дркају пичку на то и ево сад читам трећу јер сам морао да видим шта ће да буде, јебени клифхенгери детенце им искривим у чмарић малени.

15. joj pacoveeeeeeeeee! kad se samo sjetim kol'ko si pljuvao po njoj
    c, c, c, c, c!

16. Bwahahaha, pacove, mogu da razumem samo ako si žensko - dugometražni ljubić sa malo spenkanja.

17. Па пљујем и даље, али морам да завршим до краја да видим шта ће да буде. Говниште од књиге да нема даље ал' је као мало боља шпанска серија, почнеш да гледаш и мораш до краја да би видео ко је кога ту јебо и ко је коме син и ћерка.

18. Igru prestola. Cim procitam, uzimam Sudar kraljeva.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.