Koju knjigu trenutno čitaš?

1. James Joyce - Dablinci, ali na irskom galskom. Izazov, šta ćeš....

2. Вук Драшковић - Тамо далеко

3. Наиван. Супер.
    Ерленд Лу.

4. Svetislav Basara - Priče u nestajanju.

5. Trgovac oružjem - Hju Lori
    Odlična knjiga za opuštanje. Preporuka za one koji žele da se odmore uz dobar humor.

6. Da li neko od vas zna gde ima da se kupi ''Trejnspoting''? Našao sam kod nas tri Velšove knjige, ali ''Trejnspotinga'' nema. Čak ne nađoh ni na Kupindu.

7. Kad je Niče plakao, Irvin Jalom.
    Odvratan naslov, knjiga isto, ali ću pročitati do kraja.

8. Čitam Sajam knjiga. Toliko će da mi se zgade do kraja da ću jedno mesec dana čitati samo novine, na internetu.

9. šta ima na sajmu?
    'oće bit' kul u nedjelju?

10. Ne znam, imam štand ovde, svud okolo smrde knjige, a ja ne mogu da ostavljam štand da se prošetam. Ništa ne mogu bez mene ovi moji, jbt... Mislim da će u neđelju biti besplatan ulaz.

11. u, superiška, drugi dan svakako ne bih ni mogla stići.
    kakav ti štand imaš?

12. Dilujem softver za obradu teksta i digitalne rečnike. Ako si za pivo u trenucima odmora, ja sam u prolazu između 1. i 4. hale, Srbosoft se zove štand.

13. važi, svratiću svakako, uvijek sve živo obiđem, sajam mi je candy store :D

14. marcipan
    Kad je Niče plakao, Irvin Jalom.
    Odvratan naslov, knjiga isto, ali ću pročitati do kraja.

одвратна књига?!

ја се залепио за "опасни прорачун", писао роберт ладлам, решио да прочитам књигу након пар година, сад кад имам времена.

15. Peter Lynch - Beating the Street
    vruća preporuka

16. i ja bih mogao do sajma, Kolibu duzmem, a i taman vidrica sise da mi pokaže :3

17. Fridrih Nice - Tako je govorio Zaratustra.

18. ombre, neće te pustit učiteljica da sam lutaš, bolje idi u knjižaru

19. knjižare ne rade u nedelju :(

20. bokte, šta ga vas je mladih rebelde ničeanaca, setim se sebe odmah, skoro pa simpatično:)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.