Koju knjigu trenutno čitaš?

1. ja 27, ti?

E znala sam. Ja -9.

2. Да ли је неко читао "Папагајеву теорему", Дени Геђ? Каква је књига? Већ дуго је имам, али никако да је прочитам.

3. Ei, ljudi, cisto da vam kazem da su one martinove Pesme Snova njesra. Zanimljivo mi je bilo samo kada je pricao o sebi, sto je mozda 1/7 knjige, ali svakome ko je i malo zreo nece biti zanimljive njegove 100% naucno fantasticne price, bez imalo realizma kakvog ima u ASIOF. Nadao sam se i da cu naci i nesto vezano za Igru Prestola, ali nije bilo nicega. Jedino sam saznao da je pre imao neke knjige u kojima se glavni lik zvao R'lor i da je putovao kroz zemlju Dotraka, ali nista sem toga. Smorio se bas.

4. Te knjige su sranje.
    Ja nikad nisam gledao nijednog Gospodara prstenova, harija potera ni brejking bed, igre prestola..
    Čitajte Mehmeda Selimovića njegov Ahmed Nurudin je baš zanimljiv i naučite nešto o islamu kao i Tvrdjavu.
    Preporučujem i Luča Mikrokozma kao i Parfem.

5. Alhemicar, P.Koeljo. Divnaaaaaaaa <3

6. Јелена Бачић Алимпић - Рингишпил

7. Šomi jesi to našao kod mame u roze torbici?

8. Паљба, који блам јбт читаш Мешу Селимовића, оно контам да стављаш његове цитате копиране са мудремисли.рс па ти основке лајкују и напишу јао како си паметан <333

9. Да ли је неко читао "Папагајеву теорему", Дени Геђ? Каква је књига? Већ дуго је имам, али никако да је прочитам.

10. Хоћу да узмем поново да читам Лествицу светог Јована Лествичника. Књига је ужасна, не знам шта ће ми то опет, али ми нешто говори да то морам да урадим.

11. Američki psiho - Bret Elis
    Mislim da je "genijalno" prava reč koja opisuje ovu knjigu. Mislim da veću bolest nisam video ni na jednom filmu, s tim što većina bolesnih filmova nema nikakav smisao za razliku od ovog dela.
    Od mene jedna velika preporuka

12. "Kad padne noc"
    Haruki Murakami

13. Američki psiho - Bret Elis
    Mislim da je "genijalno" prava reč koja opisuje ovu knjigu. Mislim da veću bolest nisam video ni na jednom filmu, s tim što većina bolesnih filmova nema nikakav smisao za razliku od ovog dela.
    Od mene jedna velika preporuka

Прочитао си значи?
    Добра, добра. Има и одличних монолога и свега, само, немој да очекујете акцију, хорор или било шта слично. Књига нема везе са тим. Једино што има прилично креативних описа убистава и сецирања жртава. Али и то има своју улогу и даје књизи на тежини. Ваистину вреди прочитати.

14. Једино што има прилично креативних описа убистава и сецирања жртава

Ja sam inače dosta tolerantan na bolest, ali sam par puta odmorio na nekoliko sekundi da bih svario neke scene.

15. Pročitao sam Umeće Ratovanja od Sun Cua. Sve lepo što ta knjiga ima istorijski značaj, i sve što su druga vremena bila, metafore i sve to, šum'ca, njiv'ca, livad'ca, ali ič me nije impresionirala, ma nije mi ni legla nimalo, jedva sam čekao da je dođem do kraja. Trivijalne poruke. Komotno bih mogao reći da je precenjeno govno, ali eto neću iz poštovanja.

16. dobra zena, danijela stil

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.