Koju knjigu trenutno čitaš?

1. NIJE TO KAPS LOK.. TO SU VELIKA SLOVA..

2. Duboko verujući komunista. Mislim da će se čovek jednoga dana uzdići na taj nivo svesti da više neće biti potrebe za zakonom. Radiće u skladu sa vlastitom savešću, načela kojima će se rukovoditi kroz život biće mu 10 Božijih zapovesti.

sudeću po ovome, ti si samo dobar protestant

3. Anđeo sa zapadnog prozora, Gustav Mejrink. Zbog nečega opet. Tako se poklopilo sa nekim sad jevrejskim mojim raspravama i par postova na forumu da sumnjam da je slučajnost. Misterija.

4. Fridrih Engels - Poreklo porodice, privatne svojine i države.

5. Марио Пузо - Породица
    http://www.laguna.rs/_img/korice/29/porodica-mario_puzo_v.jpg
    Лепо за сад, волим тај период и ренесансу, поготову што сам сад био у Италији и обишао скоро све ово о чему се говори у књизи, имам неку визуелну представу како то уживо изгледа.

6. Porodica je med medeni od knjige

7. Uliks, Džejms Džojs. Ne znam koji mi kurac, ali ovu knjigu sam se duže vreme kanio uzeti. Niko mi je nije preporučio, samo sam pročitao da je jedno od najbitnijih dela XX veka. Kapiram da ću se usrati od pretencioznosti, ali koga briga.

8. Kapiram da ću se usrati od pretencioznosti

Aha

9. Ovo "Aha" je potpuno afirmativno ili nadasve cinično? :/

10. potpuno afirmativno

11. Uf, nisam se osmelio da to krenem čitati. Od Džojsa samo onaj Portret umetnika u mladosti
    Generalno, skoro i da ne čitam otkad zapatih zavisnost od ovog sajta jebemti :D

12. Kapiram da ću se usrati od pretencioznosti...

+ i *

Najebali smo ga kad pročita knjigu lolo

13. Opet citam "Bojno polje zemlja" od L. Ron Hubbarda. Osim sto je osnovao sajentologiju, bio je bas dobar SF pisac.

14. Valjal taj metro 2033? Deluje mi zanimljivo.

15. Valjal taj metro 2033? Deluje mi zanimljivo.

Meni se svidja, obrnuo pre neki dan igricu, pa reko kad vec ima i knjiga sto je ne bih procit'o, sudeci i po komentarima drugih, vecini se dopada. Imas ovde kratak sadrzaj http://www.delfi.rs/knjige/6020_metro_2033_knjiga_delfi_knjizare.html, ima valjda i nastavak ''Metro 2034 - Last light''.

16. Video sam o cemu se radi, zato i kazem da mi deluje zanimljivo. Znam da je bila poskupa kad sam gledao a vidim po ovom linku da je i sad.

17. Video sam o cemu se radi, zato i kazem da mi deluje zanimljivo. Znam da je bila poskupa kad sam gledao a vidim po ovom linku da je i sad.

Košta oko soma u radnjama, kanim se da je uzmem al' uvek mi naleti nešto preče.

18. "Raskošna lepota i neiscrpna mudrost nepismenosti" - Isak Analfabetov

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.