U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
243 минус 6 једнако 237. Пу, замало! Надао сам се да имамо исто издање, па да напишем и ја исто, ај се јебемо!
A jebiga, sledeći put smanji font. :)
Cc. :)
Ja čitam!
vajld je baš za gejeve i ženice, samo stil, a sadržina p(l)itka. kad sam pročitao dorijana, osećao sam se kao da sam stavio vazu sa gerberima na prozor od sobe a ne znam ni sam zašto
Nemači ste pojmoa
Bobe, hajde što spemuješ svaku temu to mi nije mnogo strašno iako si obećao da više nećeš. Kapiram da lisica ne može da pase travu ma koliko obećavala da neće jesti meso, ali probaj da izbegneš ovakve teme, udri tamo po sportu i muvanju, mani kulturu.
Hvala na razumevanju.
Za jednog larpurlartistu, kako se proklamuje, Vajldov stil je suviše suv. Vajld je kozer u svojoj literaturi. Moj Dorijan Grej ima 227 strana, i svi duhoviti aforizmi su podvučeni crvenim, takvu sam knjigu dobio. Pola knjige ispodvlačeno. Ciničan, mestimično duhovit, ali ipak suv. Za mene.
Ja čitam Šolohova, čitam Marksa, Lenjina, Orvela..
A Leonova, Fadejeva, Ostrovskog?
I njih.
Jedna drugarica od BSK koja me dodala na fejsu jer joj je bilo zanimljivo što mi je u to vreme ime bilo Marsovac od Papira se oduševljava Dorijanom, a vole ga i moja baba i čini mi se neko sa Vuke (možda Kostić?)...pročitaću ga kad završim sa Vladaocem, Umetnošću ratovanja i Mi deca sa stanice Zoo. I ako izađe nova Pesma leda i vatre, to isto ide ispred Greja. I moram Proces da završim, počinjem ga već 5 puta, al se smorim ubrzo, ne drži mi pažnju, a lektira mi je. I trebao bih da pročitam i još po neku lektiru, pošto sam ih gomilu preskočio jer su dosadne i imam dosta da se bakćem sa drugim predmetima, pa nemam vremena još i akademski da čitam knjige...au, kolko ja treba da pročitam do mature, jeboteee :O
http://img541.imageshack.us/img541/8413/radomirantic.jpg
A više voliš Šostakoviča ili Rahmanjinova?
Pesme su mu vlažnije. I bajke.
A vrba, cvetovi vrbe, ne gerberi.
Šostakoviča.
Šostakovičeve knjige su mi nekako.. melodične.
Znači ipak si komunista, nisi dekadent.
Da, bajke sam zaboravio. A pesme nisam ni čitao. Stidim se :)
Duboko verujući komunista. Mislim da će se čovek jednoga dana uzdići na taj nivo svesti da više neće biti potrebe za zakonom. Radiće u skladu sa vlastitom savešću, načela kojima će se rukovoditi kroz život biće mu 10 Božijih zapovesti.
A Bobsije će nam ih doneti urezane u ploče, dok mi u njegovom odsustvu slavimo. Ne idole, jednostavno slavimo. Odsustvo.
http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/03_01/mosesHeston2703_468x611.jpg
Opet Bob piše kepslokom, dokle?