Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Pravni fakultet u Beogradu.

2. Kojim pravom ces se baviti?

3. Ustavnim, nadam se. :D

4. Vidim da ovde i preporučuju knjige. Pa preporučio bih vam Karla Maja. Sve od njega.

5. Uuuu,moj omiljeni pisac... :D Sve sto sam nasla od njega sam bukvalno gutala,dok mi tata nije zabranio da ga citam (a nije ni cudo kad sam isla po kuci i pricala na indijanskom)...Uglavnom,slazem se u potpunosti sa ovom preporukom... :D :D :D

6. Ernesto Sabato "Tunel" (i jos dve, ali stručne) :)

7. Haled Hoseini - Hiljadu čudesnih sunaca

8. Dobar ukus za knjige dragi Vukajlijaši, makar u poslednjih nekoliko strana, izuzimajući Marka Vidojkovića i Gvozdenov hejt na latinoamerikance...:P

Ja jbg ne čitam trenutno ništa jer učim, ali mislim da ću pročitati Hiljadu čudesnih sunaca čim završim s ovim smaranjem, pročitala sam skoro Lovac na zmajeve i prijatno sam se iznenadila, retko kad čitam te bestselere jer su obično neke idiotarije, ali Hoseini je očigledno izuzetak koji potvrđuje pravilo. :)

Ko voli Dostojevskog neka pročita obavezno "Bele noći", da vidi i njegovu drugu stranu...:)

9. Ах, "Беле ноћи"... :)

10. Sentimentalni roman, iz uspomena jednog zanesenjaka...:)

11. Razbludne noći gospođe Kasandre.

12. Znači ti si mi je Tulume makao sa noćnog stočića, a ja je danima tražim

13. Ti tad ne bi primetila ni da sam mak'o ceo stočić. Ojes. :))

14. @mrs supergirl

Ako si čitala Lovca na zmajeve onda ne moraš Hiljadu čudesnih sunaca.

I obrnuto.

I jedna i druga su dobre knjige (lovac malo bolji,meni) ali su potpuno iste.

Generalno ti kulturica muslimani što se baciše u mejnstrim skoro,Hoseini,Maluf (mada je on brat hrišćanin iz Libana) Pamuk su još gori od Latinosa što se tiče guljenja jednog te istog. :))

Mada su stvarno osveženje i od svakog treba pročitati po knjigu.

15. Otkrivanje čoveka kroz gestove i ponašanje, Dezmon Moris

Knjiga je stara 30+ godina, iskopao je odnekud, zanimljiva.

16. Hahahaha pa pazi Gvozdene u pravu si moram da priznam. :) Naročito za Pamuka, pročitala sam više njegovih knjiga i jasno se sećam samo Zovem se Crveno (nju sam prvu i pročitala), ovo ostalo sve kroz maglu, baš guljenje sličnih stvari... A Latinose nekako gotivim, malo su poremećeni pa su mi kul, ali da je tematika slična - jeste. :)

17. Malo su poremećeni pa su ti kul?

Ovo je najgori izgovor koji sam dosad čuo za gotivljenje Koelja. :))

18. Hahahahaha nećemo se vređamo ovde Gvozdene! :D

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.