Koju knjigu trenutno čitaš?

1. odakle si ti direktore?
    e i ja bih promenio nik..

2. odakle si ti direktore?

iz kraljeva, ko i gazda
    zato sam i mogo da promenim

3. ahahahhaha direktore genije...

4. e i ja bih promenio nik..

I ja bih svašta nešto...
    Pa izgleda ne može

5. ma ne u milk..tebi je dobar nik..ja sam kosmopolita isto

6. I ja bih svašta nešto...
    Pa izgleda ne može

spadaschiavonesca, verujem da bi..na tebe bi bas trebali da se sazale i da ti dozvole da promenis nik..ne stvarno kome da se obratimo za menjanje nika

7. aj ti budi kosmopolita, ja ću dunjlukadeta... već sam ti izgradila reputaciju.
    stavi karmelu na avatar.

8. iz kraljeva, ko i gazda
    zato sam i mogo da promenim

stvarno? ma zezas da si ti iz kv i gazda sajta

9. spadaschiavonesca, verujem da bi..na tebe bi bas trebali da se sazale i da ti dozvole da promenis nik..ne stvarno kome da se obratimo za menjanje nika

Jok, meni se moj nik sviđa
    I to sve više iz dana u dan
    Ali mi se neke druge stvari ne sviđaju u životu

Inače, s obzirom da mi je nik ovako dugačak svi mi tepaju: spada, spadaš, spadalo, čak me neko zov gospođicom Mač (čini mi se da je Prof to). Tako, ako hoćeš da ti tepaju, uzmi dugačak nik.

10. stavi karmelu na avatar

a karamelu u usta
    pa menjaj

11. ne zeza direktor, este iz kv... svi smo ovde iz kv.

u pravu je spadaš, uzmi dugačak...

12. u pravu je spadaš, uzmi dugačak...

I ti kosmo voliš kad je dugačak?

13. aj ti budi kosmopolita, ja ću dunjlukadeta... već sam ti izgradila reputaciju.
    stavi karmelu na avatar.

pa moze ja sam za..

14. svi smo ovde iz kv.

misli kosma na ovu temu
    u žargonu je zovu MALO KRALJEVO

tibor je iz lađevaca
    jedino

15. ne zeza direktor, este iz kv... svi smo ovde iz kv.

aha ok nisam znao...

16. I ti kosmo voliš kad je dugačak?

razume se. i meni daju nadimke... kosmo uglavnom. mylyca me zvala kosmata.

17. kosmo uglavnom.

Kosmo je tako simpatično
    Deluje kao da si devojčica
    Znaš one simpatične minijaturne curice sa kikicama
    E kosmo deluje tako.

18. ajte na pvt inače ću vas iznabadati đonom, šta se koji kurac dopisujete ovde i to tim ogavnim laskavo-miroljubivim porukama na koje ste kao eto dužni odgovoriti da na kraju niko ne snosi krivicu za počinjeno djelo nego samo odete, vi pederi jedni bapski

19. ahahahahahahahahahah

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.