Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
odakle si ti direktore?
e i ja bih promenio nik..
u milk?
iz kraljeva, ko i gazda
zato sam i mogo da promenim
ahahahhaha direktore genije...
I ja bih svašta nešto...
Pa izgleda ne može
ma ne u milk..tebi je dobar nik..ja sam kosmopolita isto
Pa izgleda ne može
spadaschiavonesca, verujem da bi..na tebe bi bas trebali da se sazale i da ti dozvole da promenis nik..ne stvarno kome da se obratimo za menjanje nika
aj ti budi kosmopolita, ja ću dunjlukadeta... već sam ti izgradila reputaciju.
stavi karmelu na avatar.
zato sam i mogo da promenim
stvarno? ma zezas da si ti iz kv i gazda sajta
Jok, meni se moj nik sviđa
I to sve više iz dana u dan
Ali mi se neke druge stvari ne sviđaju u životu
Inače, s obzirom da mi je nik ovako dugačak svi mi tepaju: spada, spadaš, spadalo, čak me neko zov gospođicom Mač (čini mi se da je Prof to). Tako, ako hoćeš da ti tepaju, uzmi dugačak nik.
a karamelu u usta
pa menjaj
ne zeza direktor, este iz kv... svi smo ovde iz kv.
u pravu je spadaš, uzmi dugačak...
I ti kosmo voliš kad je dugačak?
stavi karmelu na avatar.
pa moze ja sam za..
misli kosma na ovu temu
u žargonu je zovu MALO KRALJEVO
tibor je iz lađevaca
jedino
aha ok nisam znao...
razume se. i meni daju nadimke... kosmo uglavnom. mylyca me zvala kosmata.
Kosmo je tako simpatično
Deluje kao da si devojčica
Znaš one simpatične minijaturne curice sa kikicama
E kosmo deluje tako.
ajte na pvt inače ću vas iznabadati đonom, šta se koji kurac dopisujete ovde i to tim ogavnim laskavo-miroljubivim porukama na koje ste kao eto dužni odgovoriti da na kraju niko ne snosi krivicu za počinjeno djelo nego samo odete, vi pederi jedni bapski
ahahahahahahahahahah