Koju knjigu trenutno čitaš?

1. pa kako da znam koji nije jebem te pametnog

2. uostalom sta i ja ovde drvim ko zena neka hese je i cao. mada ne bi ni ja drvio da me niste zasuli predlozima koji vam je jbt tema mrtva godinu dana a danas zurka PSETO PODSTICE KULTURU OPAAA

3. Lako ćeš ti za knjigu, ali šta ćeš napisati kao posvetu je zajebanije.

4. Nemoj uopste da pises posvetu :-)

5. Pa pola predloga je ovde bila sprdnja, i ti se uhvatiš za to što ja kažem da je jeftina :)
    'de znam da l' je jeftina, jesi li lud jebemuleb, najbolje da disa kupiš devojci, ne, ja... Jovana Jovanovića Zmaja joj kupi, i dečije pesme, ili ne, pazi sad ovo:
    http://www.leo.rs/media/catalog/product/cache/1/image/650x650/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/r/i/riznica.png

Jebem te u usta, Gijoma Musoa kupiš da kažeš: "Na ti knjiga, jer pamtim šta smo pričali, slušao sam te, to je bitno je l' da, a ja sam duduk za knjige i šišti mi jaje, al' nisam baš Koelja uzeo jer kapiram da imaš kolekciju ako ga voliš, ako nemaš kupiću sledeći put, taman ću sad da saznam, ili ti evo Og Mandino ako ćeš da pišeš citate po fejsu posle jer sam provalio da si takva, ili ti evo Hoseini jer je na svakom ćošku u svakoj knjižari a ja sam čuo nekad za to..."
    A poeziju nemoš tek tako jbg.
    Dobro, Dis je baš klasika, može.

Evo ti dobar predlog: Dučić. Bilo poezija, bilo proza. S tim se ne greši.

Edit: Mada kupiš nešto od Koelja, samo ne baš nešto poput "Alhemičara", tako popularno, to je dovoljno dobar znak da si je slušao, da si se potrudio da ne uzmeš prvu koju vidiš i da se kol'ko tol'ko razumeš u Koelja, i to je dovoljno, jebaćeš. Pozdrav i svako dobro prijatelju.

6. Poezija je super ideja. Ja bih se time odusevila. Dis, ducic, laza kostic, vitomir nikolic,risto ratkovic,alesandar ivanovic,sima pandurovic...koji god :-)

7. Jebacu svakako, da se ne zajebavamo. Uzeo hesea i reko evo da vidis kolko je koeljo govno jer sam poznavalac razume se

8. Još nosim na reveru

9. Citala si "Carobni Breg"? U tim godinama!?!

Salu na stranu, ja nikad ne bih devojci poklonio nesto sto se meni licno ne svidja. Uvek cu pre da joj poklonim neku, meni omiljenu knjigu i da joj objasnim zasto smatram da je dobra nego da joj povladjujem ukusu nezrelome...

Mada, zene vole iznenadjenja. jedan moj drugar bio propao sa butikom, i on mi da dva dzaka novih cipela 39 i ja odnesem jednoj devojci, valjda bilo skoro 40 pari kojekakvih, sve fensi na stiklu... Jebemtisunce kako sam pobedio.

10. nista lepse od soljice nekog dobrog caja toplota doma i miris nove knjige, kako volim da citam knjige ima li sta bolje

11. ja se bas dosta razumijem u knjige i mislim da nema eto

12. neki bi rekli da je jebacina bolja od citanja knjiga, ali nije.

13. Postovanje kolege i prijatelji..Molio bih za jednu preporuku - potrebno mi je stivo u vezi sa pohodima treceg rajha i potragom za drevnim relikvijama, blagom, kopljem sudbine, odlascima na Tibet u potrazi za misticnim Sahibom i ostalim stvarima vezanim za to. Hvala veliko!

ps Indijanu Dzonsa sam vec odgledao u vise navrata, u prednovogodisnjim tv ciklusima, tako da mi to nije od pomoci.

14. Posle sto godina planiranja procitao sliku doriana greja, fina knjižica. Posle toga sam procitao od hesea samovolja predstavlja zadovoljstvo i mogu reci da je zanimljiva ličnost bio hese. Sad poceo od bukovskog post ofice i prvih par strana deluje kao lako štivo a zanimljivo.

15. Haha, upravo čitam post-ofis!

16. Čitam poeziju. Je l' to isto knjiga?

17. Daj link te definicije

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.