Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Exercising The Penis: How To Make Your Most Prized Organ Bigger, Harder & Healthier (Penis Enlargement)

Knjiga je odlična!

2. Čarobni brijeg, Tomas Man. Uf jedan veliki, da se književno izrazim.

3. E.A.Po-tako podcijenjen pisac.Sviđa mi se mnogo.

4. Viktor Igo - Jadnici

Čitala sam je prvi put u četvrtom razredu osnovne i evo opet posle cirka 13 godina. Ne verujem koliko stvari mi je ostalo u sećanju.

5. Dzordz Orvel - 1984.

6. The Ultimate Barbie Doll Book od Marcie Melillo.

Barbi arcxi!

7. Достојевски - Зли дуси

8. Drugi deo mračne kule. Jebe.

9. Foliranti - Momo Kapor :D

10. Odličan izbor Romario. :)

11. Knjiga Novog Sunca od Džina Volfa ... po peti put.

12. Nekronomikon, zbirka Lavkraftovih prica

13. Znate neku dobru knjigu o istoriji Rima?

14. Otpočela Hesea ponovo, krenuh od ''Stepskog vuka'' ovaj put

15. Znate neku dobru knjigu o istoriji Rima?

Istoriji Rima u smislu strogo istorijske činjenične literature ili neke novelizacije, ako je ovo drugo probaj Masters of Rome ako već nisi, dobar serijal.

16. Otpočela Hesea ponovo, krenuh od ''Stepskog vuka'' ovaj put

Ja hteo to da čitam, a ono na čitanju...

Čitam Domaćina od Majerove. Nije loša za početak. Sinoć završio konačno Gospođu Bovari, smorio sam se kakav je kraj bio, baš ga je usra. Ja sam očekivao da neće da umre već da ko i svaka sisa, do kraja života bude sama i da je svi šutiraju i da nema leba da jede, jer je kurva jalova!

17. Sinoć završio konačno Gospođu Bovari, smorio sam se kakav je kraj bio, baš ga je usra. Ja sam očekivao da neće da umre već da ko i svaka sisa, do kraja života bude sama i da je svi šutiraju i da nema leba da jede, jer je kurva jalova!

Svi koji nisu čitali upućuju iskrenu zahvalnost na spojleru :)

18. Haha, ja se duboko izvinjavam, al morah sa nekim da podelim ovo. Oće onaj Francuz da me ubedi da treba da je žalim a ona nikog nije volela, varala muža i zajebavala ga samo tako, a on jadnik radio po ceo dan da bi ona mogla da ladi muda! Trebao je da je šutne i da nema leba da jede, i ljubavnika oba da je zajebavaju kad je kurva!

19. Izgubljeni simbol,Den Braun i neku od Poa.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.