Koju knjigu trenutno čitaš?

1. Dug put do dna
    Nik Hornbi

2. Krenula sam opet po čika Heseu, po treći put.

Trenutno je na repertoaru Narcis i zlatousti.

3. Аутостоперски водич кроз галаксију, ВОЈВОДИНУ КЊИГУ, Мајн камф и Чекајући Годоа :)

4. Biblioteka smrti,Glen Kuper.

5. Soul, ja se nadam da s pročitala šta ti buržum reko u vezi hezea, dechko!

6. Otčito treći put Majku Hrabrost (da, da, šmrc, cum tacent i sl.) i počeo Alisu u zemlji ogledala. Koji lsd trip, jebo te!

7. "Na zapadu ništa novo" Remark

8. Soul, ja se nadam da s pročitala šta ti buržum reko u vezi hezea, dechko!

Decxko, jesam. Fora je što sam Hesea čitala u osnovnoj, srednjoj i sada opet. Tako da se na računa :D

9. "Nećeš jebati" - SoulOfMySoul. Okrutna, ali poučna.

10. Ispade da sam ja napisala knjigu.

11. Biblioteka nocu - Alberto Mangel

12. upravo zavrsila To kill a mockingbird

13. Quo vadis od Henrika Sjenkjeviča

14. Andžej Sapkovski - Poslednja želja

15. Gospođa Bovari, Flober.
    onako, zanimljiva je, po jutra ću taman da je dovršim, mada mi ide na kurac ova gospođa bovari, šutiro bih je!

16. Vreme smrti - Ćosić
    Bila nekad za lektiru, nisam stigla da je završim tada, sad čitam četvrtu knjigu i nikako mi se ne da da je privedem kraju.

17. Квака 22. Свиџ, свиџ, свиџ. Џозеф Хелер.

18. Džordž R. R. Martin - A Dance with Dragons

Završio je juče ali sam zaboravio da postujem.

19. Кривично право-општи део.

20. Embrouz Birs - Đavolov rečnik

Priručnik koji bi trebalo deliti pri registraciji na sajt. Must read za svakog k'o želi da piše
    k'o Abraxus kad poraste. Nije ni čudo jer je i on sam verovatno hteo da piše k'o Birs. I sve to zahvaljujući liku koji se s pravom može nazvati pretečom Vukajlije. Više nego topla preporuka.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.