Priručnik koji bi trebalo deliti pri registraciji na sajt. Must read za svakog k'o želi da piše
k'o Abraxus kad poraste. Nije ni čudo jer je i on sam verovatno hteo da piše k'o Birs. I sve to zahvaljujući liku koji se s pravom može nazvati pretečom Vukajlije. Više nego topla preporuka.
Dug put do dna
Nik Hornbi
Krenula sam opet po čika Heseu, po treći put.
Trenutno je na repertoaru Narcis i zlatousti.
Аутостоперски водич кроз галаксију, ВОЈВОДИНУ КЊИГУ, Мајн камф и Чекајући Годоа :)
Biblioteka smrti,Glen Kuper.
Soul, ja se nadam da s pročitala šta ti buržum reko u vezi hezea, dechko!
Otčito treći put Majku Hrabrost (da, da, šmrc, cum tacent i sl.) i počeo Alisu u zemlji ogledala. Koji lsd trip, jebo te!
"Na zapadu ništa novo" Remark
Decxko, jesam. Fora je što sam Hesea čitala u osnovnoj, srednjoj i sada opet. Tako da se na računa :D
"Nećeš jebati" - SoulOfMySoul. Okrutna, ali poučna.
Ispade da sam ja napisala knjigu.
Biblioteka nocu - Alberto Mangel
upravo zavrsila To kill a mockingbird
Quo vadis od Henrika Sjenkjeviča
Andžej Sapkovski - Poslednja želja
Gospođa Bovari, Flober.
onako, zanimljiva je, po jutra ću taman da je dovršim, mada mi ide na kurac ova gospođa bovari, šutiro bih je!
Vreme smrti - Ćosić
Bila nekad za lektiru, nisam stigla da je završim tada, sad čitam četvrtu knjigu i nikako mi se ne da da je privedem kraju.
Квака 22. Свиџ, свиџ, свиџ. Џозеф Хелер.
Džordž R. R. Martin - A Dance with Dragons
Završio je juče ali sam zaboravio da postujem.
Кривично право-општи део.
Embrouz Birs - Đavolov rečnik
Priručnik koji bi trebalo deliti pri registraciji na sajt. Must read za svakog k'o želi da piše
k'o Abraxus kad poraste. Nije ni čudo jer je i on sam verovatno hteo da piše k'o Birs. I sve to zahvaljujući liku koji se s pravom može nazvati pretečom Vukajlije. Više nego topla preporuka.