U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Како сам путовао са лососом, Умберто Еко
Симпатична књижица, пуна хумора и сарказма, лако се чита али ипак је то Еко тако да има и своју слојевитост.
"Дневничке белешке Умберта Ека необично су и луцидно штиво, ироничног, понекад и оштрог циничног тона којим се овај велики ерудита поиграва најразличитијим темама: од литерарних пародија и антиципирања будућности која нам се већ догодила до изузетно духовитих упутстава за употребу: о томе како не користити мобилни телефон, како не говорити о фудбалу, или како путовати са лососом."
Skinuo sam Knjigu o Milutinu u pdf-u, stoji mi na desktopu mesec dana, nikako da procitam.
Odlična knjiga, preporučujem je. Jedna od boljih koje sam čitao, jednostavno napisana, a tako duboke poruke nosi.
Gej. :D
Šta bona ti oćeš? :P Knjiga je odlična, pokazuje patnju srpskog seljaka kroz istoriju, na primjeru jednog rata. :)
Čitala sam, ali ipak.. gej.
Veze ti nemaš. :P
Ево хи опет се свађају :Д
Vid' ovog' snajperiste. :)
Mracna kula - Stiven King
Ziveo ebook, ne znam kad bih imala para da sve te knige kupim u papirnom izdanju.
Jeste mnogo lepse, ali kad je budžet ograničen....
A ti idi u biblioteku. :)
Снајперишем лололо
Trust me!
Nepovjerljiv sam ja, znaš... :)
'oće to tako u mladosti. :D
Mladost, ludost. :) Ko ti je kriv kad si đuturum. :)
Pogle ti kol'ko su te isplagirali, mašala :)
Kvalitetne autore često plagiraju. :)
Skromno, ne'a šta. :D
Uvijek. ;)