Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Smorila su me Dobra predkazanja na pola... i sad ne čitam XD
можда, а можда и ако једна кућа издаје цео серијал онда вероватно издаје и прву књигу серијала.
Možda neko neće da kupi cijeli serijal, nego samo jednu knjigu. :D
можда, а можда се навуче па купи све, ал то само можда, пошто можда и стане после прве :))
Znajući iskustvo ostatka ljudi koji su čitali, vjerovatno će i ostale kupiti poslije. :D
то ти кажем, пошто није могуће да се не навуче, али буквално. :)
slučajevi, danil harms
nevr gets ould
Pakt o lucidnosti ili inteligencija zla, Bodrijar
Da me jebu svi ako razumem više od jedne trećine...
Алхемичар, Павел Коељо.
Kako mrzim ljude koji su za Lorija čuli preko Hausa. Čovjeku je karijeru lansirala Crna Guja, sad što ga je megazvijezdom napravila ta serija, koju iz principa neću da gledam, jer se svi lože na nju, to je druga priča. Jeb'o vas Haus. Gonzo, ništa lično, samo me podsjetio tvoj post. :) A "Pjesme leda i vatre", čitao sam prve tri knjige prije par godina, oduševile su me, ali nisam nigdje mogao da nađem ostatak, tako da sam odustao, pozaboravljao pola i jebiga. :) Sad mi mrsko da se nakanim da čitam opet, a i nemam kad od faksa jebenog.
Hju Lori je jebena legenda!
Karamazove.. Samo da preguram početak, valjda će valjat'
Ninka potpuno se slažem sa tobom, zato sam i naveo Hausa a ne Crnu Guju, baš zbog toga što ga je napravila megazvezdom iako je to mogao mirne duše da bude i posle Guje.
Vidro njegovu knjigu koju sam spomenuo ''Trgovac oružjem'' izdala je Čarobna knjiga, lako ćeš pronaći njihov sajt na netu.
Majn Kampf, Basara.
bulgakov, majstor i margarita
Konstantin Konstantinovic Rokosovski - Vojnicka duznost.
http://z0r.de/289
Јеботе, сви читају Русе...
Је л' имао неко искуства са књигом "Свини Тод"?
Zahvaljujem, nisam imao predstavu o nazivu serijala pošto sam prvo odgledao seriju...
Bilo bi lepo kad bih naš'o serijal ceo duzmem.
Devojka u Zumbul plavom. :)