U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
To ti je za svakog po nešto , odnosno jedan događaj iz uglova mnogo likova . Tako da je za apsolutno svakog i zadovoljava sve ukuse. Savršena ljubavna priča , originalan triler i fascinirajuća pripovjetka o istočnjačkim i zapadnjačkim shvatanjima , o umjetnosti a samim tim i o životu.
Ne postoji čovjek koji može da ti objasni Pamuka , svako ga tumači na svoj način , u svakom slučaju pročitaj i garantujem ti da se nećeš pokajati.
E sutra ujutru keva ide do biblioteke, pa uzima. :) Al voleo bih da ima negde na internetu da odma počnem, pošto sam se užasno smorio.
Aj brate , kad pročitaš ostavi utiske na ovoj temi :)
dervisa, opet
Огњена капија - СП
Спартанци, битка код Термопила, лудило...
Preporuka. Citao par puta i uvek se odusevim opisima i detaljima koji se provlace.
Шерлоче, није било оне књиге, па ми узела кева од њега ''нови живот''
E jebi ga Duče .
Поч'о совом Шерлоке. Кул је.
Прочито "Лофца у шиту", сад ћу "Фауста"...
Brate , ti da si vise citao znao bi da ovo za pistolj i lepu rijec nije rekla Izika.
Сине Мурате Шерлоче, Изи је то рекла иако није она рекла. Питај је. :)
Pa da , al to nije njena recenica , ko da ja sad citiram Salvadora Dalija i neko pod profilom napise tu izjavu i mene kao njenog pocasnog autora stavi ispod. Lololo
Ples sa zmajevima - deo drugi....
Владимир Ћоровић - Илустрована историја Срба V
Алис Сиболд - Дивне кости
Šerlok Holms- Crvena nit
"Serlok Holms: Njegov poslednji podvig"
a kolega mi dade "Gospodari gena" Majkl Krajton, neki tehno triler, valja l' to cemu, poveca je knjiga pa da se ne zamaram.
Gonič zmajeva - Hosseini
Je l neko čitao tu knjigu?
Jesam ja. Kaj te zanima? :)
Čitam majstora i margaritu.