Koju knjigu trenutno čitaš?

1. To ti je za svakog po nešto , odnosno jedan događaj iz uglova mnogo likova . Tako da je za apsolutno svakog i zadovoljava sve ukuse. Savršena ljubavna priča , originalan triler i fascinirajuća pripovjetka o istočnjačkim i zapadnjačkim shvatanjima , o umjetnosti a samim tim i o životu.
    Ne postoji čovjek koji može da ti objasni Pamuka , svako ga tumači na svoj način , u svakom slučaju pročitaj i garantujem ti da se nećeš pokajati.

2. E sutra ujutru keva ide do biblioteke, pa uzima. :) Al voleo bih da ima negde na internetu da odma počnem, pošto sam se užasno smorio.

3. Aj brate , kad pročitaš ostavi utiske na ovoj temi :)

4. нејкед
    Огњена капија - СП
    Спартанци, битка код Термопила, лудило...

Preporuka. Citao par puta i uvek se odusevim opisima i detaljima koji se provlace.

5. Шерлоче, није било оне књиге, па ми узела кева од њега ''нови живот''

6. Поч'о совом Шерлоке. Кул је.

7. Прочито "Лофца у шиту", сад ћу "Фауста"...

8. Brate , ti da si vise citao znao bi da ovo za pistolj i lepu rijec nije rekla Izika.

9. Сине Мурате Шерлоче, Изи је то рекла иако није она рекла. Питај је. :)

10. Pa da , al to nije njena recenica , ko da ja sad citiram Salvadora Dalija i neko pod profilom napise tu izjavu i mene kao njenog pocasnog autora stavi ispod. Lololo

11. Ples sa zmajevima - deo drugi....

12. Владимир Ћоровић - Илустрована историја Срба V

13. Алис Сиболд - Дивне кости

14. Šerlok Holms- Crvena nit

15. "Serlok Holms: Njegov poslednji podvig"

a kolega mi dade "Gospodari gena" Majkl Krajton, neki tehno triler, valja l' to cemu, poveca je knjiga pa da se ne zamaram.

16. Gonič zmajeva - Hosseini
    Je l neko čitao tu knjigu?

17. Jesam ja. Kaj te zanima? :)

18. Čitam majstora i margaritu.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.