To ti je za svakog po nešto , odnosno jedan događaj iz uglova mnogo likova . Tako da je za apsolutno svakog i zadovoljava sve ukuse. Savršena ljubavna priča , originalan triler i fascinirajuća pripovjetka o istočnjačkim i zapadnjačkim shvatanjima , o umjetnosti a samim tim i o životu.
Ne postoji čovjek koji može da ti objasni Pamuka , svako ga tumači na svoj način , u svakom slučaju pročitaj i garantujem ti da se nećeš pokajati.
Pa da , al to nije njena recenica , ko da ja sad citiram Salvadora Dalija i neko pod profilom napise tu izjavu i mene kao njenog pocasnog autora stavi ispod. Lololo
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
To ti je za svakog po nešto , odnosno jedan događaj iz uglova mnogo likova . Tako da je za apsolutno svakog i zadovoljava sve ukuse. Savršena ljubavna priča , originalan triler i fascinirajuća pripovjetka o istočnjačkim i zapadnjačkim shvatanjima , o umjetnosti a samim tim i o životu.
Ne postoji čovjek koji može da ti objasni Pamuka , svako ga tumači na svoj način , u svakom slučaju pročitaj i garantujem ti da se nećeš pokajati.
E sutra ujutru keva ide do biblioteke, pa uzima. :) Al voleo bih da ima negde na internetu da odma počnem, pošto sam se užasno smorio.
Aj brate , kad pročitaš ostavi utiske na ovoj temi :)
dervisa, opet
Огњена капија - СП
Спартанци, битка код Термопила, лудило...
Preporuka. Citao par puta i uvek se odusevim opisima i detaljima koji se provlace.
Шерлоче, није било оне књиге, па ми узела кева од њега ''нови живот''
E jebi ga Duče .
Поч'о совом Шерлоке. Кул је.
Прочито "Лофца у шиту", сад ћу "Фауста"...
Brate , ti da si vise citao znao bi da ovo za pistolj i lepu rijec nije rekla Izika.
Сине Мурате Шерлоче, Изи је то рекла иако није она рекла. Питај је. :)
Pa da , al to nije njena recenica , ko da ja sad citiram Salvadora Dalija i neko pod profilom napise tu izjavu i mene kao njenog pocasnog autora stavi ispod. Lololo
Ples sa zmajevima - deo drugi....
Владимир Ћоровић - Илустрована историја Срба V
Алис Сиболд - Дивне кости
Šerlok Holms- Crvena nit
"Serlok Holms: Njegov poslednji podvig"
a kolega mi dade "Gospodari gena" Majkl Krajton, neki tehno triler, valja l' to cemu, poveca je knjiga pa da se ne zamaram.
Gonič zmajeva - Hosseini
Je l neko čitao tu knjigu?
Jesam ja. Kaj te zanima? :)
Čitam majstora i margaritu.