Има л' неко да продаје Ајпод до 50 јура, телефону ми батерија држи добра три сата слушања музике, а не бих да купујем неко ново говно типа Блубери или слично када му је рок трајања краћи него дуготрајном млеку. :/
Тако да бих узео неки ајпод.
Не треба тач да буде. Било какав курац палац, Ајпод класик. Нема бре за пет иљада са неком пристојном меморијом. А све остало што сам имао је сумњивог квалитета, такорећи кршина.
Mnogo su skupe Epl stvari u Srbistanu, cimajte nekoga iz inostranstva da vam to donosi, makar gastosa ima koliko hoćeš.
Inače sam danas pričao sa čovekom koji ima i iPhone 4s, i Macbook Air i pro i ajped 2 i 3, i priupitao sam ga da li će da uzima ajfon 5. Veliki ljubitelj tih igračaka.
Šta mislite, šta mi je rekao? NEĆE. A zašto? Jebe ga budža od adaptera, konektor na konektor mu je suviše veliki da bi punio telefon u autu, a i telefon mu ne donosi ništa novo, lol. Kad je on to shvatio, onda je sve jasno u kom pravcu lađa plovi.
Здравије је јест' јабуке, него у Мек.
nisam kristina, i nije mi to plan :)
zanimljivo mi kako ljudi imaju cvrsto izgradjena misljenja o stvarima koje su videli jednom a pipnuli nijednom :)
Има л' неко да продаје Ајпод до 50 јура, телефону ми батерија држи добра три сата слушања музике, а не бих да купујем неко ново говно типа Блубери или слично када му је рок трајања краћи него дуготрајном млеку. :/
Тако да бих узео неки ајпод.
cek bre reme, pa tolko valjda novi kostaju?
http://store.apcom.rs/ipodipodtouch-c-70_89.html
lud li si, kelte? novi koštaju jebu majku.
Не треба тач да буде. Било какав курац палац, Ајпод класик. Нема бре за пет иљада са неком пристојном меморијом. А све остало што сам имао је сумњивог квалитета, такорећи кршина.
pa, nov šafl je oko 70 jura.. al' on je baš skrnav :D
a klasik nešto manje od 350 :)
ma ovo nije obican ajpod... to za pocetak bi trebalo da je malo valjda da ti ne zauzima mnogo mesta po dzepovima :)
laku noc, mrtav sam a radim sutra..l
id bre u tri lepe ovo cudo ima 160gb...
i od toga radis skipskipskip, ovo mi se svidja, skipskipskipskipskip...
efektivno koristis 2 gig maksimalno :)
Meni dosta ovi od 20-30 gb, ne treba mi više.
Ali tih nema u prodaji. Koji će mi kurac 160 giga.
Čak i osam giga pije vodu.
Mnogo su skupe Epl stvari u Srbistanu, cimajte nekoga iz inostranstva da vam to donosi, makar gastosa ima koliko hoćeš.
Inače sam danas pričao sa čovekom koji ima i iPhone 4s, i Macbook Air i pro i ajped 2 i 3, i priupitao sam ga da li će da uzima ajfon 5. Veliki ljubitelj tih igračaka.
Šta mislite, šta mi je rekao? NEĆE. A zašto? Jebe ga budža od adaptera, konektor na konektor mu je suviše veliki da bi punio telefon u autu, a i telefon mu ne donosi ništa novo, lol. Kad je on to shvatio, onda je sve jasno u kom pravcu lađa plovi.
Stigao iPhone 5, crni i beli 16 Gb. Jel' neko zainteresovan?
Ja prvi ne.
Socijalni telefon
Hahahhaha, dobra fora.... Naravno. :)
Пу, обрисах коментар, мислећи да нико није видео. :)
Hahahhaha, gotovo, zapamćeno. Ja već sređujem da dobiješ 5-icu za 50€. :)
to neki studenCki popusti, socijalo? :D