Teret@n@

1. Drugar iz srednje,ide u teretanu od 7. osnovne

2. Тај нека иде на неко ПЛ такмичење , обориће неки рекорд сигурно ...

3. Bojan extream
    A mozda laze?

Pa da nismo zajedno bili u teretani bilo bi moguce :D

4. Jel mi govorimo o čučnju ili o mrtvom dizanju? :D

Koliko ima kila taj zvjerka?

5. Govorimo o mrtvom cucnju...ima malo jace od 100,nije koristio suplementaciju do skoro..a cini mi se da je u zadnje vreme kreno da se bocka

6. Nego imam ja jedno pitanje za Skocka i Lakija a nek odgovori neko drugi ako zna... Od kad sam se vratio u teretanu imam non-stop upale odradim upola slabiji trening i opet upale? skk?

7. Nego imam ja jedno pitanje za Skocka i Lakija a nek odgovori neko drugi ako zna... Od kad sam se vratio u teretanu imam non-stop upale odradim upola slabiji trening i opet upale? skk?

Uzmi BCAA ako imas kes i nema da brines

8. Bukvalno poslednjih mesec dana imam upale svaki dan...

9. Bukvalno poslednjih mesec dana imam upale svaki dan...

E ako je tako to je vec ozbiljan slucaj, umires.

10. Не знам шта да ти кажем , стобом изгледа нешто није у реду :)) не знам ја , речи че ти неко већ ...

А тај змај је можда нови Пат Мендез

http://www.youtube.com/watch?v=3xFm9q1HBKY&feature=related

11. Šta je do kurca mrtvi čučanj?

Bojane, druže, šumeće tablete gvožđa, povećane količine prvih 7 dana, skoro pa duplu dozu, kasnije redovno, 1 dnevno, redovna doza cinka minimum 15 dana, redovno magnezijum (znači svaki dan od sad pa nadalje i ubuduće dok se stanje ne popravi).

Inače, u pitanju su neki procesi u organizmu (jetra pretvara mliječnu kiselinu u glukozu; kada ti potrebe za adenozin tri-fosfatom premaše količinu kiseonika koja dolazi do ćelija, mišići stvaraju ATP kroz fermentaciju mliječne kiseline, dio Kori-Kori ciklusa, bla bla bla, biohemija za treći Gimnazije...). Nedovoljno stvorenog hemoglobina (najbanalniji uzrok je da se Fe ne ugrađuje u hem grupu jer ga nema dovoljno, drugi Gimnazije) a potrebe tijela su veće (jer nisi trenirao pa ponovo počeo sa velikim opterećenjima)....

12. Hvala Skocko :*
    Inace kako ide sa sagorevacem?

13. I da verovatno misli na ono mrtvo dizanje sto se hvata sire pa pogadja guzicu

14. Pravo da ti rečem - zadovoljan sam, za divno čudo. Prži momački, al' što je najbitnije i što mu je sama svrha CHARGE-a - daje mi jebenu energiju, aj zdravo. Dobio sam upalu mišića od jebenog bicikla, vrtio sam ga dok se nije rastavio na djeliće (spadoše tegovi za opterećenje u neka doba).

15. Kolko se ja razumem u sex postoji mrtvi(duboki) cucanj i polu cucanj...

16. Postoji čučanj i parcijalni čučanj. Od kada se čučanj zove duboki? Majke mi, prvi put čujem za takvo nešto. Polu-čučanj dobro, al' mrtvi - stvarno nikad čuo da iko koristi takav naziv. Trebamo pisati sleng za teretandžije :D

17. Под тим пун и мртви мисле на дупе до земље , ја не радим тако , спуштам се до паралеле или мало испод , не дубље од тога.

18. SVAKA VJEZBA IMA SVOJ NAZIV JBT
    KAKAV MRTVI CUCANJ, TO ZVUCI KAO NESTO IZMEDJU MRTVOG DIZANJA I CUCNJA.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.