Teret@n@

1. Малопре сам пробао овај Лакијев тренинг за груди и бицепс, једва кући дошао... :)

Kako bi tek došepao da si trening za noge uradio. :p

2. Laki, aj meni napiši nešto za definiciju, oću da budem pička izdefinisana :D

3. Е то знам само у теорији лоло, тако да ниш од тога :D

4. Pa daj malo teorije a da nije ono VIŠE PONAVLJANJA, MANJE TEŽINE, bla bla bla pičke materine manje težine, nisam ptica!

5. Brz, a jak trening, rotacija ugljenih hidrata, uz postepeno smanjivanje kalorija. Proteini što više. Kombinacija HIIT-a i LI kardia uz brdo BCAA i glutamina. Uz dovoljnu količinu mišićne mase - šetnja Picinim parkom. Za dodatne efekte koristiti efendrin, kofein i aspirin. Fat burnera imaš dve vrste - one koje koristiš kroz čitavu definiciju i one koje udaraš samo pri kraju, da skineš najtvrdokornije salo.

6. rotacija ugljenih hidrata

Que es es to?

7. Pitanje za nutricionistu na forumu

Da li je tačno da aminokiseline na bazi mleka deluju povoljno na jetru? Nosim neku benignu verziju hepi bi u istoj... Načuo sam ovo od nekog doktora, pa rekoh da probam da dodam u ishranu... Gde kod nas tražiti takav suplement? Redukovati zatim unos mlečnih proizvoda?
    Vozio 2-3 puta nedeljno rolere ili bicikl 15-20km poslednjih 5 meseci, prešao bih na klasičnu teretanu...

Hvala i izvinjajte ako je bilo na temi...

8. Уватиш ово, провучеш прст кроз О слово и вртиш га док тренираш

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/2/27/D-glucose-chain-2D-Fischer.png/220px-D-glucose-chain-2D-Fischer.png

9. E, vidiš, a ja uvek pritisnem enter umesto da kliknem na search..

10. E vidiš, ja čim počnem da kucam on me baci na neke stranice i ja ne stignem da kliknem search niti ima potrebe da pritisnem enter.

11. Sacam otišao na sajt amino.ba i kliktao na proizvode koje bih volio koristiti. Uzeo sam period od mjesec dana.
    Ispostavilo se da bi mi dostavili račun od cca. 1900 kermi, što je oko 970€.

I zamislim ja da radim pripreme u trajanju od mjesec dana, eto hoću da postanem svjetski šampion a imam novčanice...
    Znači,
    1000€ za suplementaciju na mjesečnom nivou,
    lični trener svjetske klase (oko 5000€ sedmično, znači puta 4),
    plus lični maser 900€ (sportska masaža je 30€ po seansi),
    i treba mi nutricionista (1000€ da te prati svaki dan a za plan ishrane 250€),
    plus oprema za takmičenje (kimono 300€ puta 2, pojas 30€ puta 2, štitnici 50€ puta 2, rukavice 30€ puta 2, suspenzor 20€, zubalo 5€, steznici razni 50€, papuče 20€, majica 30€, trenerka 100€, patike 100€, šorc 30€, torba 50€).

Znači, oko 24000€ bez smještaja i redovne ishrane.
    Uključimo li i to odosmo preko 25000 eura. Naravno, najviše para ovdje uzimaju trener i nutricionista, tako da ako njih eliminišemo dođemo na cifru od oko 3000€ bez smještaja i ishrane. Malo li je? Vidite koliko para razdvaja običnu raju i vrhunske ekipe? :D

12. Samo što vrhunske trenere možeš i ovdje naći, za mnogo manje pare. Neki bi čak radili i besplatno, ako bi od njih uzimao suplementaciju. Doduše, nisu baš Šarčeva klasa, ali i u svetu to retko ko jeste. Ishranu takođe možeš i sam skapirati uz te trenere (govorim za BB). Al' zanimljiva ti računica, sad sam skapirao da neću nikad postati vrhunski sportista. Šmrc.

A i genetika je ono što razdvaja vrhunske sportiste od ubogih.

13. Jes, jedan džudo trener iz našeg poznatog kluba (ime poznato redakciji lololo) je za 7 dana provedenih u kampu džudo reprezentacije Rusije dobio 35000 maraka. Finiširao im lafo formu pred olimpijadu. ALO BRE!
    Opet, jedan drugi trener vodi reprezentaciju Rumunije 15 dana na pripreme i dobija 15000€ u kešu. I mimo toga, svoje klince šalje jednom trećem treneru u Beograd koji je još skuplji ali mnogo bolji.....

Vidiš sad kakve su cijene među trenerima....

14. Pa jebiga, kad selektor reprezentacije Srbije u fudbalu može da ima pola miliona evra ili kolko već godišnje, što ne bi mogao i trener u džudou?

15. Istina je to što ti reče, nema šta, ali u fudbalu su ogromne pare, savezi imaju bogapitajkoliko, igrači su plaćeni u pičku materinu....
    U džudou pare imaju samo vrhunski jebači i to ako potpišu ugovor sa adidasom ili tako nekim čudima i onda im adidas plaća sve i oni samo jačaju i jačaju i tako u krug.

EDIT: Ili si sin ovih gore trenera, pa te boli kurac....

16. Ja sam, doduše, govorio za BB, al' ko vas jebe, plaćajte. :D

17. A problem je sto kod nas nema vrhunskih trenera za neke sportove.Ma koliko da mozes da platis,nemas kome.

18. Gde bre da odem da izmerim kolko masti u telu imam? Mozes kod ovih iz herbalajfa, a oni lazu, picka im materina smrdljiva. Lazu, da bih uzo njihov preparat.
    I kako ide ono kolko proteina dnevno mora dunesem? 1.5 puta misicna masa, kako ono, ne znam to?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.