За само недељу дана напуцо сам се хаос, ал сам изгубијо кило мозга.
Нисам тренира' три дана, већ се фрустрирам, ноћас има да се растурим, зло ми у дом.
Ako si zensko i ako bi radio njezine vijezbe dobro bi proso a sve izvan toga bi poivuklo na batine
Mošte vi pričat šta oćete al od kako sam u svoje treninge ubacio pilates loptu moj core je strašno ojačao.... I bubuljice su nestale, oće baba da me ženi....
Mora da kupim lance za trening,al ne mogu nigde da nadjem one od 16cola. U jednoj gvozdjari me pitala jel mi to treba za jahtu...:D
Требо си да кажеш, јесте, ајде до мене на "кафу" па после те можда поведем и на крстареније.
a trazi nije to tesko naci
Данас радим бенч, неки лик ме сморио тамо, тера ме да спустим тег на груди, па да држим 3-4 секунде, па онда да подигнем. Једва 50 % тренинга сам урадио...
ne vidim koji je efekat toga da tegdrzis na grudima tako se mozes samo povrijediti a koliko tek snage izgubis na to dok drzis
Постоји ли иритантнија појава од оних што дођу ту око тебе чисто да изгубе вријеме и ураде двије серије са бучицама и само зијевају около и замајавају те...
Па јебем ти, кад сам радио ја бенч једне прилике, радим, радим, убих се, и онда почеше да се зајебавају, ја држим тег у руке, а овамо неко прди, неко ме засмијава, неко виче....
Данас радим бенч, неки лик ме сморио тамо, тера ме да спустим тег на груди, па да држим 3-4 секунде, па онда да подигнем. Једва 50 % тренинга сам урадио...
Која небулоза, тих квази тренера у свакој теретани..а обично су пикљави и никакви.
Sta mislite, vredi li necemu knjiga Bodibilding Anatomija, koja se svuda prodaje po 500 dindzi?
Laki,ne jebem babe.Samo piletina.;)
Murbi vredi jasta.ali imas da skines na netu ako neces da bacas pare.
Murbi, bolje skini Frederic Delavier - Strength Training Anatomy, na istu foru je knjiga, samo mnogo bolje ilustrovana. I čisto da ti reknem, to je samo zbirka vežbi, nema ništa o nekim osnovama bodibildinga i tako to.
Много је 3-4 секунде. На такмичењу треба да "спустиш и сачекаш сигнал судије", али то је секунд- секунд и по максимално. Иначе то углавном није потребно радити на тренингу.
@B.rayne hvala, evo za sve koji su zainteresovani, na srpskom:
http://www.4shared.com/get/534OF_2E/FredericDelavier-Anatomija-tre.html
Hvala murbi, doci ce dobro ovo stivo, slabo znam o anatomiji :)
Murbi pulenu zasto olako razbacujes korisne linkove po forumima?Znas da ne trpim konkurenciju. Treba neko sada da nas prevazidje i nadjaca zbog tvoje nesmotrenosti. ;)
Па то са држањем на грудима има смисла ако си дизач тегова, али не 4-5 секунди, довољно 2, тако се јача и поправља доњи покрет код бенча, експлозивност на дну покрета. Ал опет, кад све узмемо у обзир то се ради једном у месец дана, и није толики "маст хев", за проове јесте.
Имам осећај да кад би радио Зузанине вежбе у неком подруму од теретане, не би жив изашао из ње...