Teret@n@

1. Ja plaćam 500 u studenstskom domu, u početku nekoliko meseci sam išao i džabe, niko karticu nije tražio. Bilo milina, nikad gužve nije bilo, još si mogao da dođeš kad oćeš, nije zaključavana noću. A onda kad su uveli ograničeno radno vreme i obaveznu pretplatu nakotili se vežbači jebo ih ja, pola doma krenulo da "bilduje". Jes da je teretana mala i često zna da bude gužva al ima ono osnovno i što je najbitnije treba mi 2 minuta da dođem do sobe.
    http://static.politika.co.rs/uploads/rubrike/61347/i/1/studentski-dom-karaburma.jpg

2. На 1:37
    http://youtu.be/0hSNa3FlpG4

Начи салто, кладим се да га не може урадит' 95% билдера, ово ми је кул што може :)

3. То је Ројли Винклар, а такође жене пуштају цеђ на њега мЛого

http://www.youtube.com/watch?v=5gEa_5KUknM

ту су и врсици, крики из публике и салто

4. Kod nas 10 treninga 1400, a pun mesec 1700. Jedan trening 250 dinara. Fuck logic.

5. Kod nas je 20 maraka mjesečno, radi koliko hoćeš i možeš, pa i 3 puta dnevno ako imaš kad :D

6. Код мене је 2900 исто радиш колико хоћеш, само што имаш термин од 8 ујутро до 4 поподне. Ако хоћеш термин радног времена теретане, за то задовољство ћеш морати издвојити 4 сома... :(

7. Kod mene je bilo 1400,ali sad je fraj.:P I to po ceo dan,svaki dan.:D

8. skocko odakle si ti ono bi?

9. Meni je ova nova teretana 1500 kinti, koliko hoćeš puta kada hoćeš. Radi i nedeljom popodne. A ako hoćeš i sprave za kardio dodatnih 500 kinti. To je neka standardna cena ovde, ali teretane uglavnom ne rade nedeljom i nemaju taj režim kad hoćeš koliko hoćeš.

10. Danas mi je palo na pamet kad sam radio mrtvo, pogledao sam u ogledalu i delovala mi je malo kriva kičma. Meni je inače kriva kičma ali uspevam pravilnim držanjem da je držim pravo, ali kad radim mrtvo sve težine koje nešto znače me sprečavaju da je ispravim.

E sad, ne krivi se meni kičma kao kada se saginješ ili tako nešto, već zbog tog poremećaja koji imam donji deo je izbačen malo.
    Šta da radim? Da odem kod lekara da vidim da l' to mogu da rešim? Da ne radim mrtvo? Da radim mrtvo i samo će se srediti kad ojačam?

11. Пошто ође нико није доктор, само можемо да ти причамо из искуства нечијег или нашег, најпаметније ти је да одеш код доктора, а моја претпоставка је да ће ти он рећ да не смијеш да гледаш оне како раде мртво дизање, а не ти да га радиш, али ти онда можда да узмеш са мањим тежинама да пробаш и видиш како напредује то.

Или једноставно да радиш нешто што ти не криви кичму тако, типа оне као леђне трбушњаке или добро јутро да ојачаш мало...

12. Ne kontam kako kriviš kičmu dok radiš mrtvo? Đe je kriviš? Na kojem dijelu, šta?

13. Radi malim težinama dok ne ojačaš ili radi bučicama, to ti je najbolje da držiš kičmu ravnom. Ili radi rotiranje bugarskom vrećom, ima da se ispraviš ko nikad. :D

14. Скочко, ова бугарска се бачи на рамена и радиш што гој ој са њом, а?
    Ротирање кад кажеш мислиш да се вртим од кукова па на горе је ли :)

15. E, ja sam pročitao svih 216 strana i nemam vam ništa pametno reći. Eto, nemojte pretjerivati sa hljebom, za vrijeme ručka.

16. Кул... Морам направит' ја неку овако врећу да радим мало то, треба ми да ојачам кичму јер ме изнад гузице боли ево пар дана, не стално али нпр кад сједим па оћу да се истегнем тако са правом кичмом заболи ме... гомна...
    Фала

17. Samo nemoj prećerati prvi put, ja sam to ufatio ko dijete lizalo, nisam 2 dana mogo hodati kako valja, boljeli su me mišići oko kičme za koje nisam ni znao da postoje....

18. Хаххаха претпостављам :))
    Ја сам имао тако брилијантан тренутак са трбушњацима, радио сам их неких пола сата и сјутра све кул, реко' супер, мала упалица, ништа страшно, прекосјутра је било не дај боже и наредних 5 дана, нисам мога' да ходам :)

Кол'ко кила треба дима ово, видим нешто од 5 до 23, мени је доста можда 10, 15 кила :)

19. Ako nisi trenirao - za par prvih treninga je dovoljno 7-8 kila, da se navikneš. Kasnije je optimalno od 12 do 15. Sve preko je sasvim nepotrebno jer ne možeš mnogo raditi tim grdosijama.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.