Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Зато Импре има овај фазон лоло
http://www.polleosport.hr/wp-content/uploads/wpsc/product_images/3490101_stalci_za_sipku.jpg
Treniram vec 7-8 meseci, i to samo vezebe sa sopstvenom tezinom (zgibovi, sklekovi, propadanja, cucnjevi, trbusnjaci...) Za sada sam dosta napredovo i dosta sam ojacao. Koristim sledeci program za trening:
Zgibovi u sirini ramena sake prema sebi (biceps zgibovi) 4x
Uski sklekovi 4x
Leznjaci 4x
Trbusnjaci 4x
2 dan:
Zgibovi u sirini ramena sake od sebe 4x
Sklekovi (jedna ruka kao za siroki sklek a druga kao za uski) 4x
Podizanje na prste 4x
Leznjaci 4x
Trbusnjaci 4x
3 dan:
Bokserski zgibovi (glaa ispod sipke) 4x
Bokserski zgibovi (glava iznad sipke) 4x
Uski zgibovi 4x
Leznjaci 4x
Trbusnjaci 4x
4 dan:
Siroki sklekovi 4x
Propadanja 4x
Dijamant sklekovi 2x
Cucnjevi 4x
Leznjaci 4x
Trbusnjaci 4x
5 dan:
Kardi trening
6-7 Dan
Pauza
Ako imate neke savete da poboljsam program ili ako imate neki lsican program napisite mi. aboravio sam da napisem da se u svakoj seriji daje maksimum bez obzira da li je u prvoj 10 zgibova a u cetvrtoj 5 zgibova.
Ja ti preporučujem knjigu "Convict conditioning", ima u prvom postu teme link, i preporučio bih ti da umesto 4x trbušnjaci, radiš recimo 4x podizanje nogu dok visiš na šipci, kao što i piše u pomenutoj knjizi.
Nekad i radim te, nekad sklopku, grcke... Uglavnom uvek radim razlicite.
Нашао сам теретану свог живота. Од новембра крећем тамо. Мало је скупље, 2000 месечно, ал све има и што треба и што не треба. Реко ми лик да ће ми дати да користим и креду. :)
Ја кад кажем "трбушњаци", мислим на све те вежбе за трбух. Обични сит-апови, оптерећени сит-апови, висеће подизање ногу, оно "капетанова столица" срање, точкић (који је сјајан, иако делује бедно) итд. Понекад радим и статичке оне, што стојиш као у склеку само на лактовима и тако држиш што дуже. :)
Да, иначе, имају и дискове од 50кг у тој теретани :))
Dečko, nije to ništa, moja teretana ima 3 olimpijske šipke!
Има ова једно 10 комада :))
Колосеум? :))
Bacanje para.
Зато ја имам тег изједна од 50 кила и имам двије плоче по 10 кила које стоје на шипку коју сам узео из аутобуса са којом се ради бицепс или рамена или тако нешто док се ви шминкеришете са олимпијским говнима
Možeš da nas mrziš, ali ne možeš da nas mrziš Smare.
Кацте манекени, јебите сеееееее
Kako se ovo izvodi?
Сит-ап, брате sit-up, кад лежиш па се подигнеш у седећи положај. Они најкласичнији трбушњаци, ја их радим на клупици где имаш и ноге да закачиш, а оптерећени су варијанта када узмеш тегић, нпр. 5 кг и држиш га иза потиљка док радиш.
Алтернатива је теретана где је 12 термина 1500, сталак за чучањ онакав какав је Лаки поставио, само зашрафљен за под, који је невероватно нераван на том месту, шипка којом радим мртво је глатка, бенч исто не ваља, држачи су тамо где оћу да ухватим шипку, а лег-прес је за двометраше и не можеш му ништа.
Друга алтернатива је још једна за 2000, која нема сталак за чучањ. Доста.
Остале су бар по 2500. Центар града, јебига.
i 1500 je preskupo, jebote, pa nisu platinasti tegovi, koji je kurac tim ljudima?
može im se...
Dobro, 2500 bih naplaćivao oni napucanim pičkama što se nešto upinju i onim fenserima sa kilo zlata na sebi koji se nešto kurče.
Kad otvorim svoju teretanu momcima koji budu stvarno htjeli da rade neću naplaćivati. Aukurac!
+1
Selim(o) u Doboj onda. :)