Teret@n@

1. Имаш ли идеју како да импровизујем гомна?
    Виђех ову фору http://tacticalarnis.files.wordpress.com/2012/01/img_1672.jpg

Само што не'ам гуму такву, јебем ли га:)

2. Ma unutrašnja guma za auto, idi tamo đe prodaju gume, nije skuplje od par eura, ili kod vulkanizera traži neku probušenu ili sa sjebanim ventilom, daće ti džaba al' one mnogo prljaju, ne opra ih bog otac. Rasječeš oko ventila, puniš šljunkom krupnim i vežeš dobro na kraju i eto :D

Ima videa po jutjubu kako napraviti ako si baš zarđao s maštom.

3. Ма јок, ја сам то већ замислио и одрадио у моју главу, само што сам расјека' прво и пунио са стране јер ми је лакше, па онда затворио, чак сам после пуњења обложио то са неком тканином због прљања јер знам каква је та гума, него размишљам ђе да одем да тражим гуму... :) Мада код тате тамо има вулканизер у зграду, знају се, дако му да ту гуму једну вала, а оће лагано... :)

4. Гром :)
    Морам обавијестит' ћаћу да је задужен за набављање гуме :Д

5. Ovaj Tuta Bugarin JEBE!!! Nisam znao za ovo, e fala vam kolektivno, blago meni, sutra ga ja napravio vec...:)
    Ujedno mi dade ideju kako da konacno napravim neki prsluk oko 20 kg tezak, za da ne kolje kad ga obuces i trcis , samo cu dve gume da napunim sa nekim kamenjem i da ih prebacim preko ramena, jednu na levo, drugu na desno.

6. Jel zna ko možda od čega da se napravi vreća za udaranje?

7. Од старе робе, исјецкаш је на комадиће и пресујеш добро

8. Мада ово није лоша идеја http://www.youtube.com/watch?v=4gzW6_mXlhc

Само што бих ја наша' неки лакши тепих, тј мекши, да не ударам тако да руку сломим :)

9. Ovo nije loše :) Jednom sam napravio od peska kad se vlaga uvukla zglobove sam izlomio :)

10. Đe ćeš od pijeska crni kukavče xD

11. Na greškama se uči :D

12. Jel zna ko možda od čega da se napravi vreća za udaranje?

Имаш за 3 сома јевтине вреће...

13. Нправио сам је и ја даааавно, тј молио да ми је направе, ударио сам је укупно 10 пута и онда се пијесак слегао па сам узео нож и почео да бодем врећу док не исцури :Д

14. Jel možda ko išao na ovo Pansport takmičenje u zgibovima? :)

15. Заинтересовао си ме за то такмичење, размишљам да се пријавим следеће године. Прошлог пута је баја који је заузео треће место урадио трчавих 26 згибова, што и није нека цифра...
    ЕДИТ: Ау, ипак грешка, 2011. је био рекорд 40 згибова, ове године је 50!

16. Meni se zaista ide i mislim da ću poČeti da se spremam. Našao sam i neki program za poboljšanje u zgibovima pa ko zna možda i bude nešto :)

17. Evo da se i ja javim na temi, mada mi se čini da sam nekad davno i postovao ovdje. Valj'o bi mi savjet od nekoga ko ima iskustva sa brzim skidanjem kilograma. Naime, ja sam nekad prije 3-4 godine krenuo u teretanu, k'o klinac, u 2. srednje, mada bi se moglo reći da aktivno treniram tek negdje od oktobra 2009. U početku sam radio definiciju, jer sam imao problema sa težinom i za nekih pola godine sam skinuo 15 kila, post'o žila, zateg'o se, izdefinis'o se i tako sam radio nekih godinu-dvije dana. I dune mi nekad u proljeće prošle godine da krenem malo masu da radim, nekih pola godine pred faks, da se malo nagruvam, pa na faksu da radim definiciju, da to održavam. Postepeno sam povećavao težine, nabio mišićnu masu, obim ruke povećao sa nekih 37 na 41 cm, ali sam primijetio da dobijam ponovo stomak malo. Ništa, nastavim ja sa treningom, dođem na faks, stisnu obaveze, učenje, nema se vremena za teretanu, tako da sam prestao da treniram, a apetit mi ostao, od oktobra prošle godine do marta ove, za nekih 6 mjeseci, udebljam se oko 12 kila, sad imam 92 kila, a visok sam 184, znači valjalo bi mi da skinem najmanje nekih 8-9 kila.

E sad, pošto sam se iznervir'o radi svega ovoga i skont'o sam da ću da nađem vremena da se vratim u formu, da sve gori, trebala bi mi vaša pomoć, koja bi se sastojala u savjetima kako da što prije skinem kila. Ishranu već polako mijenjam, izbacujem brzu hranu i ta govna, ali bi mi isto koristio neki prijedlog treninga, kontam da do Nove Godine spustim bar na 85. Ko ima volje da pročita ovoliki post i da posavjetuje, dobro i jes', ko ne, jebiga. :)

18. Ako oš dodaj me na fejs, imaš ime u pvt.

19. Ninka, ja imam skroz suprotan problem, počeo sam pre mesec dana u teretanu, a već par meseci pokušavam da dobijem na masi no ne ide. Pa eto ako ti meni imaš neki savet za masu da daš do jaja! Ili bilo ko, ako zna...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.