Teret@n@

1. Имам 87.6 кила, синоћ се премјерих, сад сам кул

Ево и ја да се похвалим, достигао сам 63 кг-а! :)

2. Да подијелим са вама, неки наш боксер Жижић боксовао са неким црнцем, гле' му руке после меча, вели није удара тврђе тинтаре

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/420807_4552298496146_1014031523_n.jpg

3. Je li ima' rukavice ovaj nesrećnik?

4. Не но су се били испред Делте голим рукама за појас :Д

5. Hahhahahaa mrš :D
    A ne znam na koju je foru momak uspio ovo da napravi, da uzmem rukavice i da klepam u zid 20 minuta, ne bi mi ovakve ruke bile jebote :D

6. Па руке су ти бандажиране, стегнуте добро, онда у рукавице, није то баш онако безазлено, мора неђе да изађе тај притисак :)

7. A ovaj je baš nagrđen jebote .. Ajde da shvatim da je MMA u pitanju, njima su ona govna tanka.. Ali bokser .. cc .. Je li ga dobio makar ? :D

8. Јес' :)
    Има 6 - 0 - 0 сад за сад :)

9. Opaa, talenat neki :D

10. Da ga nije pogodio u lakat? Oce da se smrska ruka i kroz rukavicu kad si tolki baksuz da roknes coveka u lakat.

11. Лоше бандажиране шаке. Наравно увек отекну, ал ово ми делује ко да су га стегли све у циљу минимизовања повреде и тиме га направили на ово :Д у сваком случају боље претеране отеклине него лом шаке која ионако има 1001 кост :Д

12. Loša bandaža, definitivno.

13. добра смарко!

14. Tvrda je glavina...

15. Смарко, схвати да никад нећеш да се напуцаш! :)

16. http://www.youtube.com/watch?v=1D_JTy85aNY
    Каква инспирација за рад! :) Пироман

17. Тренинг 1 :
    - чучањ 1х15 1х10 1х8 60с паузе ; 3х5 3м паузе ; 5х10 60с паузе
    - ножна преса 5 х 8-10
    - добро јутро 3 х 15
    - трбушњаци 3 х ???

Molim lakija da prepravi malo ovo, je l' ima potrebe išta da radim nakon nožne prese, pošto nemam energije ni za šta.
    Dobro jutro tek ne mogu da radim, jer kad malo savijem noge, krenu da mi se tresu od umora i onda ne liči ni na šta.

18. А реци ми ово ти је први тренинг ове задње фазе? Јер кад погледам остале тренинге овај је још и најлакши. Модификоваћу, мада ово за чучањ ми је нека основа, може ту уместо доброг јутра да се убаци искорак, није толико психички захтеван, ал опет ћеш осећати ноге и те како. Само ми реци јел први тренинг или си већ радио пар па сад одједном тежак.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.