Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Odeš lepo u x3m, vežbaš sa Marinko RoTkVićem i bole te kara! :)
Dobro, volio bih da ima jedan džak, da se istresam na njega .. ali jebiga, nema ..
Кика бог :Д
Ја планирам да купим или да направим џак, али не могу све сам, јебем ли га, мени је смор да радим сам неке послове, а ови моји стално забушавају... :)
Ђе је то? Има ли слика? :))
Виђећеш моју, сликаћу је сјутра ако се сјетим, поред мене стоји весела машина па мо'ш мислит' :Д
Ajde posto imam jednu odabranu na naslovnoj danas i lepo sam raspolozen, da posavetujemo ove novajlije kucne vezbace :)
Svakako je vise volje potrebno vezbati kuci nego u teretani, jer drustvo u teretani i sarolikost vezbi olaksavaju posao.
Bitno je znati da se grudi posle jakog treninga i bez suplemenata moraju odmarati minimalno 3 dana. Onaj koji radi sklekove svaki dan ili svaki drugi, samo sam sebi trosi misicnu masu.
Posto cete obicne sklekove brzo prevazici, radite ih na sled. nacin: noge na drsku od fotelje, ruke na parket, malo vise od sirine ramena. Odradis 4 serije, posle dopunis sa isto toliko propadanja ako imas gde da se ukacis.
Sledeci dan zgibovi, uski hvat od napred i biceps bucicama. Bucice ovakav polozaj -- --
Sled dan odmor.
Sled dan trbusnjaci i trcanje.
Sled dan sklekovi sa nogama na fotelji ali uski stav ruku. Dopuniti propadanjima.
Odmor
Uski zbibovi. Biceps bucicama, bucice u ovakvom polozaju | |
Trbusnjaci i trcanje
@murbi
Ovo je za smejanje!
Добро дечко бар нешто ради, не седи само за компом, шиљи курчић и гледа пријатеље :) , класична бро сајенс метода, и ако је њему лепо, супер, нека га, неће да иде на бину да позира или да платформу да дедлифтује.
http://www.youtube.com/watch?v=5sVXT8zTghc Ovo je Kara (Smith) i baš je simpatična!
A ovako izgleda kad se zaljubi! http://www.fitness.ee/files/pictures/images_article/800/884_thumb.jpg
Пресимпатична је
@L@ki
Ne znam da li je ovo o šiljenju kurčića i neradu bilo namenjeno meni, ali smatraću da jeste, pa ću odgovoriti.
Vežbam redovno sedam godinama, uz jednu pauzu prošle godine žbog povrede kolena i obaveza sa školom. Nisam u postu imao cilj da ga omalovažim, ali realno ovakve stvari nemaju smisla. Ne sumnjam da on ima želju da vežba, ali ovakve stvari njemu gotovo nikakav benefit neće doneti. On uz benč, poneku bučicu i vratilo ne može da uradi ništa značajno na sebi. Uz par bučica možda će nešto moći da uradi sa rukama, radiće benč do besvesti, a noge kao pola tela neće dotaći. Da ne dužim dalje i pišem romane, mnogo je praktičnije izdvojiti, ako može, 1500-3000 dinara, u zavisnosti gde živi i kakva je ponuda teretana, nego da gubi vreme i živce vežbajući u podrumu ili spavaćoj sobi, jer se entuzijazam brzo istroši.
Toliko od mene, i love ya all, my dear bitches! :)
Она весла једноручно!
http://1.bp.blogspot.com/-qtMEo8r7vfw/Tp8gs9Ji5bI/AAAAAAAAA2w/V247F_qzU9I/s1600/beautiful-girl-working-out.jpeg
Провироне, брате мој, морам ти рећ' за овај задњи дио поста који се тиче од 15-30 еура, ја главу дајем да моја генерација сад, у овом тренутку, дакле људи који су студенти, ако имадне 5% њих пара да плаћа теретану, ево глава одма'...
Не, није било упућено теби, упоредио сам њега и већину данашње, ај да се тако духовито изразим, "омладине", лоло.
Кара је материјал за женидбу, ал много троши, ко Х6, треба то неко и да нарани, зато она има међеда за супруга лоло.
Мислим да је ово једина тема коју прочитам читаву и ако се испише доста страна, додуше то је ријетко, али ето опет...
Немојте да се умртви, мајку му јебем :)
"Провироне, брате мој, морам ти рећ' за овај задњи дио поста који се тиче од 15-30 еура, ја главу дајем да моја генерација сад, у овом тренутку, дакле људи који су студенти, ако имадне 5% њих пара да плаћа теретану, ево глава одма'..."
Nažalost, to sam i ja primetio. Pretpostavljam da si i ti predratna generacija (pozne 80-te). Ja, kad nisam u Beogradu, treniram u više nego pristojnoj teretani za 1200. Sprave su maltene nove (2005. uzete) ekipu čini uglavnom dečurlija sa dva-tri ozbiljna vežbača i to je to. Ali se vodim jednostavnom logikom, da bi on napravio sebi home gym, treba mu, jebem ga, nekih 500 evra i to da kupi krš multipraktik sprave 6 u 1. A za te pare može godinama vežbati i čak imati nešto za kakvu-takvu isranu. Kad sam živeo na Vračaru ovu celu godinu tražio sam teretanu i naišao na onu CFC kod Mašinca, uz indeks je mesečna bila 2500 uz to što nema squat rack, već samo Smith, a Smith ne mogu da smislim. Sve u svemu, samo sam se trudio da budem praktičan i da mu ukažem da može bolje koristiti novac.
"Не, није било упућено теби, упоредио сам њега и већину данашње, ај да се тако духовито изразим, "омладине", лоло. "
A i ja sam se naložio, samo bih se svađ'o! :D
Brat bratu, Larissa ipak postavlja standarde! http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/156482_474464919264267_471158434_n.jpg
Mada, ni Dorijanova lepša četvrtina nije za baciti! http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/308194_219083261484072_1953776112_n.jpg http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/418086_317382751654122_1807593545_n.jpg
Нисам баш, доста сам млађи, 91. сам годиште, али ти се исто вата...
То 1200 је џабе реално, толико може да се уштека некако ако штедиш...
Ја тренирам код комшије у гаражу, немамо много тога... Три бучице, једна има додатак, справа она за вратило, разбој, склекове, трбушне, клупа за бенч коју сам ја направио од даске, сунђера и селотејп траке, тег за бенч од 50 кила који је направио мој ћаћа, тј малтретирао је неке познанике да му направе, двије плоче по 10 кила и шипка из аутобуса на коју качим ове по 10 кила да бих радио рамена или бицепс...
Сликаћу сјутра, па ћете да видите :))
Ја како живим мало даље од града, није ми практично да плаћам теретану тамо, јесам сваки дан у град, али није ми практично из разлога што бих носио да се пресвучем стално, вазда бих се вука' са торбама некаквим и одјећом, па не бих мога' да одем до куће под туш па опет у град, требало би ми много времена итд...
А што се тиче опремања кућне теретане али да је опремиш читаву, то јес', треба ти ихаха пара, ко ће дат' толико, јебем ли га...
Zar nema nijedna teretana u Zetu Smare?
Svaka čast brate, ja ne bih ima volje da pravim sve to ..
E DA, uzeo sam da pravim džak prije nekoliko sa ovim drugarom .. nekako od tepiha, neke muke .. samo smo džabe iskidali onaj tebih i ostavili ga tako :D
Има али су исто скупе... Има и у Тузе али је ја мислим 30 еура једна, стварно је опремљена врхунски...
А то за џак сам и ја мислио, само што ја не стајем док га не направим, силе нема, него никако да се наканим :)
A kolko to brate skupe? Ovamo je 15 eura, kapiram da je to sasvim OK cijena ..
A kurac, mi smo morali da ga kačimo na drvo, to jest, to nam je plan bio, ali kiša ova, muke neke .. ne može se to napolje ..
15 еура је ок бре... Мислим да је и код Ђоме ван дама 15 еура у онај подрум...
Па имаш по зети теретане неке добре, типа Спарта на Махалу, мислим да је 30 или 35 еура, имаш неку на Томића уба 20 еура чини ми се, али све то ми је далеко, јебем ли га.... Ближе ми је за џабе да тренирам преко пута :)
Једно вријеме сам иша' код друга у Врањ, неких 2-3 км од моје куће, спичим бициклом до тамо, истренирам па назад, али то сам ето чисто онако без везе, а сад не пропуштам тренинг :)
ЕДИТ:
А не напоље никако, распа' би се... Ја планирам мој да окачим у гаражу код мене па да га клепамо пошто код комшије не бисмо ни смјели јер су греде у ову гаражу ослабиле, нису ми сигурне баш нешто... :)
Jes, jes, i kod Van Dama je 15 ... A znaš li da je lik makao vratilo i razboj koji su stojali ispred teretane jedno 4-5 godina, i veli "pored moje teretane oni radit napolje? E neće!"
A ja reko' da ste i bez teretane u Zetu :D
Znam đe je Vranj, majka mi je otle...
Ae, kolko vidim, imate sve što vam je potrebno, sad što nije full oprema, jebiga :)
A jes, no treba i lijepit ta govna, punit ga, muke neke .. Moj drug mi je nudio za 40 eura, ja mu rekoh koji će mi kurac .. Sad mi ga ne daje, zakačio ga on u stan :D
Па оно је он мака'?
Нисам то зна, шупак је испа' онда, брате, и то велики, а мио ми је био... Ја сам зна' да одем на оно вратило и разбој понекад...
Од којих ти је мајка? Да није од Фрључкића или Пепића? ОВо сам лупио :))
Има она трака добра, кошта 5 еура, што су митбастерси дизали кола са њим, има да се купи у Центрометал на Забјело :)
Који си коњ, јеб'о те пас :)