Teret@n@

1. Šta si uzeo, majke ti?! Linkuj ovde...

2. Po ovoj ceni si ga uzeo?

3. E mene zanima ovo, je l' mora da se meša taj protein sa vodom, ja da sam neka vlas ja bih ga sa mlekom i još nekim voćem smućkao, ali da mu tako ne bih dodao neki kurac koji ne treba?

Da pojasnim pitanje, je l' može proteinski šejk nekako drugačije da se pravi sem Voda+Protein? Ima na jutjubu uputstva kako, ali vama više verujem.

4. Jbm ga, ipak to nije whey. Drži se ti surutkinog koncentrata.

5. @Pišem Uz Vetar

Voda, brate, strogo voda!

6. Шта ће да му фали да меша са млеком?

7. KIRK KARWOSKI JE MET-RX RASTVARAO U PIVU!!!!

8. Ја сам веј само у млеку мешао... Још добијеш екстра протеине.. ;)

9. зар ти ниси онај што има 65 кила? Шта ће теби веј кој курац?

10. L@ki

Шта ће да му фали да меша са млеком?

Nema potrebe za laktozom, naročito u PWM-u.

11. јеее, што волите да компликујете ствари.

12. Smith je odličan za invaliditet, naročito ako se preceniš!

13. зар ти ниси онај што има 65 кила? Шта ће теби веј кој курац?

А шта мислиш, како сам догурао до тих 65??! лолололололол

14. Povucen zadnjim diskusijama resio sam da probam nesto, posto ni ja nemam patike za dizanje tegova, skontao sam da bi kaubojke bile odgovarajuca zamena , pa sam otisao u teretanu sa njima i radio cucnjeve, mrtvo dizanje i eksplozivnost, i odusevljen sam do te mere da otsad pa na dalje i ubuduce radim iskljucivo u njima. Dve smene aerobicarki su mi odale priznanje za stajling, a posto sam im objasnio benefite koje sa sobom nosi oslonac pod petom, krenule su da vezbaju u stiklama. Onda se gazda bunio sto mu unistavamo laminat, pa smo ga oterali u kurac, a devojke su me pozvale u saunu da se zajednicki opustimo, ja sam se otimao, vikao da sam ozenjen, ali dzaba...Najebah.
    Nemojte nista pod pete da stavljate opasno je, u pravu su ljudi.

15. Nemojte nista pod pete da stavljate opasno je, u pravu su ljudi.

Je l' ova rečenica ironična, ili je ceo post ironičan sem zadnje rečenice?

16. па пази, не би био први који је тренирао у каубојкама :)) Има један на јутјубу што их баш хвали како имају супер штиклу за олимпијске дисциплине

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.