Teret@n@

1. Хвала на саветима, имам rack у теретани па ћу да убацим то и ово са вратилом. :)

2. Meni nisu dali da radim dedlift u čarapama, pa sam promenio teretanu. A u međuvremenu sam navikao da radim u patikama. Nije strašno, treniram u starkama, to je pola centimetra razlike. I savetujem svima da probaju sumo dedlift, juče sam prvi put radio i digao 4 ponavljanja sa 130kg. Više nego što sam ikad dizao konvencionalnim stavom. Mnogo mi više odgovara tako.

3. Kako vam se čini total gym?

4. Meni nisu dali da radim dedlift u čarapama

Pa jbg, trebalo je da pereš noge i menjaš čarape redovno. :D

5. Kako vam se čini total gym?

Ako su ispunjeni higijenski standardi i svi potrebni rekviziti su tu - svaka je odlična.

6. Elem, danas sam posle dužeg vremena odradio dobar trening nogu. Naravno, kilaže su bile male, ali polako se vraćam. Čučanj išao do 100kg, odradio 5 ili 6 serija, prednjeg čučnja odradio 3 serije, jer više nisam mogao, leg press i neke izolacione vežbe i milina. Mlečna kiselina u butinama posle pitaj boga kol'ko, lololo!

7. Što, bre, zamrla tema?! Kapiram da se danas ruke radile da pasuju nekom tesnom džemperu, lolo!

8. Ма, само бицепс и ништа друго!11

Елем, мало сам се играо сликама
    http://whatireally.memegenerator.net/images/Large/94839.jpg

9. da ti bog da šta ti deda dragan misli :))

10. Ја одрадих груди и трицепс нАћас, вазда ми је тај тренинг најдужи, 'бем ли га :)
    Како је кренуло биће муке и снијега да нас затрпа, ако се то деси, река' сам да има да тренирам два пута дневно, ума да се убијам :)

11. СМарко

Ја одрадих груди и трицепс нАћас

Da, da, subota veče, fuck me I'm famous! Danas ja odradio ramena i biceps, iako subotom sam nekad radio noge, jer su uvek sprave slobodne, ali jbg.

12. Да идем у град одрадио бих груди, трицепс, бицепс, рамена, леђа, али бицепс и трицепс ОБАВЕЗНО, дакле СВЕ групе мишића се раде пред одлазак у град, такав је програм :Д

13. Marko, ne možeš sve, moraš napraviti izbor. Jbg, nemaš deset litara krvi pa da sve napuniš za tulumljenje. Grudi i ruke su najbitnije, jer nećeš ribi prići s leđa. Mislim, možeš joj prići s leđa, ali moraš kad tad započeti konverzaciju, te onda leđa ostaju u drugom planu. E sad, ne bi bilo loše raditi noge subotom, naročito ako posle konverzacije padne skidanje, lolo!

14. Дај да га патентирамо, "СУБОТА ВЕЧЕ, ДЕВОЈЧИЦЕ ПИЦА ПЕЧЕ - ВОРКАУТ!!!!!"

Раде се груди и бицепс примарно.

Бенч 20 серија по 20 понављања
    Бицепс прегиб дворучни 20 серија по 20 понављања
    Бицепс прегиб једноручни 20 серија по 20 понављања
    Пауза 30 секунди између серија

А сад кад сам написао ово живо ме занима како би се човек осећао после таквог тренинга :))

15. Marko, ne možeš sve, moraš napraviti izbor. Jbg, nemaš deset litara krvi pa da sve napuniš za tulumljenje. Grudi i ruke su najbitnije, jer nećeš ribi prići s leđa. Mislim, možeš joj prići s leđa, ali moraš kad tad započeti konverzaciju, te onda leđa ostaju u drugom planu. E sad, ne bi bilo loše raditi noge subotom, naročito ako posle konverzacije padne skidanje, lolo!

Брате, ако ћеш да изводиш егзибиције, мораш ојачат' леђа и рамена, да има за шта да се држи :))

Дај да га патентирамо, "СУБОТА ВЕЧЕ, ДЕВОЈЧИЦЕ ПИЦА ПЕЧЕ - ВОРКАУТ!!!!!"

Раде се груди и бицепс примарно.

Бенч 20 серија по 20 понављања
    Бицепс прегиб дворучни 20 серија по 20 понављања
    Бицепс прегиб једноручни 20 серија по 20 понављања
    Пауза 30 секунди између серија

А сад кад сам написао ово живо ме занима како би се човек осећао после таквог тренинга :))

Хаххахахахаха ТО ЈЕ ТО!!!
    Само додаш још неку вјежбу за трицепс да боље натекне, да се мајица утегне.

Радио сам ја нешто слично, мислим да сам се осјећа' ка болидчина :Д

16. Nije cilj mnogo odraditi, mora posle da se džuska, a posle ovoga možeš samo da igraš guzicom. Neki moj predlog bi išao ovako:

- 3 serije ravnog benča, 15, 12, 10 ponavljanja.
    - 3 serije kosog benča sa bučicama isti broj ponavljanja
    - cable cross onako da se junački završi sa grudima, 2 serije i da se tako stavi tačka na sise.
    Posle bih preporučio naizmeničan rad bicepsa i tricepsa. Počne se npr. sa potiskom s čela i biceps pregibom sa šipkom, dakle odmah jedno za drugim, 3 puta po 10-15 ponavljanja.
    Posle jednoručni iza glave i pregib sa jednoručnim, jedno za drugim 3 puta, 10-15 ponavljanja.
    I za kraj sajla i Scott, isto kao ovo prethodno.

Sasvim dovoljno za subotu. Dovoljno će biti krvi u ključnim partijama, biće snage za džuskanje i eventualno ako dođe do makljaže.

17. МОЖЕ.
    Ето, договор је па', значи суботом имамо нови програм, такозвани ГРАДСКИ ВОРКАУТ :)

18. Да ли постоји алтернативни начин да угурам протеински шејк у себе, будући да је јебено одвратан?!

19. Сварог

Да ли постоји алтернативни начин да угурам протеински шејк у себе, будући да је јебено одвратан?!

Ako ti je šejk odvratan i to ti predstavlja problem, ne trebaš ni ići u teretanu. Ako su barem u nečemu suplementi danas korektni, to je po pitanju ukusa.

20. Узео сам пре неки дан неки говеђи са укусом плаве малине... Па ти види...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.