Teret@n@

1. Vidim, oduševljen si :D

2. Vidim, oduševljen si :D

Како не :) Један лик је на једном форуму написао да ако нисмо имали прилику да зађемо међу кланице говеда, овај протеин пружа такав осећај... ;)

3. Dymatize has captured the unique properties of beef in a delicious, convenient powder.

Kako je to moguće kad oni na sajtu kažu da je ukusan? :D

4. Nešto što se pravi od goveđe krvi nikako ne može biti ukusno, da ga jebeš xD

5. Ova treća neka je živa i zdrava samo ...

6. Posto je ovo tema teretana, mozemo da razmenimo strucna misljenja i o fitnesu.

Dakle, Smarko kako se zove i preziva ova plavusa, po meni idealan tip devojke?

7. Тако је, мурби.

Ова прва плава је Stacey McMahon
    Ова друга плава је Anna Virmajoki

8. Proviron skreces sa teme :) ! Evo jedna pricica od mene, posto siba kisa napolju pa nema sta pametnije da se radi:

Priznajem, gresio sam u mladosti, za sve ove godine treniranja i odmaranja, vise odmaranja, nisam radio cucanj. Teretanska premudrost je skoro dosla u mene, i pre 2.5 meseca sam krenuo da radim, pokazivali su mi jedan bivsi takmicar i vlasnik teretane. Brzo sam uso u stos i poceo vrtoglavo da napredujem. Posle 2,5 meseca dogurao sam do 4 x 120 kg. Pomislio sam, sta ce biti ako ovako nastavim? Moje noge su isuvise opasno oruzije za danasnji svet, koji je pun izazova ali i neduznih ljudi. Zapitao sam se, da li nastaviti?

A onda, dok sam radio ponovo sa 120 kg, a asistirao mi gazda teretane, kaze mi on - dobro radis polucucanj. WTF?! A nema ogledala ispred kaveza! Ja sam polucucao, a mislio sa da sam cucao! Milioni misli prosle su mi kroz glavu!

Sledece nedelje sam resio da cucim! Posle dve serije sa nesto manjim tezinama, stavio sam 110 kg. Podsecam da je to vrhunac moje karijere cucaca koja je pocela pre 2,5 meseci. Uradio sam 4 pravilna, uz astistenciju vlasnika teretane, pokusao peti i teo da se izvrnem u rikverc, sva sreca pa iskusan asistent, koji je od primarnog znacaja za ovu vezbu.

Posto prica nema poentu, vec je klasican patispanj, da li je ovo fina tezina ako gledamo rekreativce? Javicu vam kad cucim sa 150 kg, da znate, necu vas zaboraviti!

9. Ma pičkin dim, ja to dignem 12 puta i guram 8 serija tako... :D

10. Neke od ovih devojaka sam vec vidjao na tekim Tube-ovima, tema "Big Clits"...:)

Testosterone does that...

11. Stvarno si Skocipicka, kolko ti treniras a ja jos malo pa 3 meseca :) !
    Iduce godine u ovo vreme bice 12 x 120, ja kad ti kazem ☺

Edit: I to bez suplemenata!

12. Super, lepo je imati cilj u svemu :D

13. Murbi, 12 x 180kg, pa se javi! :)

Jes' da je bilo pre 2 godine, ali još uvek se sećam.

14. Јел паметно стављати у један дан рамена и трапез? То ми се учинило као логичко решење, пошто се доста изморим за леђа, а кад радим рамена, мало одради и трапез, па га само још дорадим.. :)

15. Ja radim leđa na posebnom treningu, pa u sklopu toga odradim i trapez, nekad čak i nakon treninga nogu, jer mi je nezgodno da radim drugim danima.

16. Па док одрадим лепезе, па доњи део леђа, па мишиће уз кичмени стуб, па мало бицепс, изгубим снагу и време за трапез, па га овако љуЦки одрадим.. :)

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.