Teret@n@

1. SMare, imaš i preparat "Jomelop E" - biljni melem protiv ožiljaka, strija i tako nekih promena na koži. Pogotovo ako ti je koža suva, onda moraš da se mažeš-pa makar bio onaj najgrđi zagovornik "Ja sam mukarčina i ne mažem se kojekakvijem kremama".

А није ми сува, мајку ли јој њену :)

То што рече Млатони, чита' сам по форумима, сви кажу да ништа није помогло, једноставно изблиједе временом и то је то...

2. Ma, znam da one ne nestaju, (imam ih i ja, ali ne zbog dizanja tegova) :)
    Međutim, ti preparati pomažu koži da se one postojeće ublaže, a da ne nastaju nove, ili da ne nastanu u tolikom broju.
    Sad - nema veze što ti koža nije suva, ipak si je uzurpirao i- sad su tu strije.
    Probaj da se mackaš bilo kakvim mlekom za telo, ne moraš ovo što sam ti preporučila, može dosta da pomogne bilo koje kao preventiva. :) Meni to najnormalnije posle kupanja, ko kad nzm-pereš zube ili se češljaš.
    Valja ponekad i žensko poslušati i prihvatiti savet ;)))

3. Ма боље да купимо креатин за те паре уместо кремица, кад већ пуца да пуца на велико. :)

4. Hahaha, može, care-kako vam volja :)

5. Meni to najnormalnije posle kupanja, ko kad nzm-pereš zube ili se češljaš.
    Valja ponekad i žensko poslušati i prihvatiti savet ;)))

Ко каже да ја перем зубе и чешљам се? :))

Није то лоша идеја :)

Ма боље да купимо креатин за те паре уместо кремица, кад већ пуца да пуца на велико. :)

Хаххаха то! :Д Креатин 14 еура, а ова крема ја вјерујем да би била 20 и више :))

И кад купимо креатин, напуцамо се, да сва кожа испуца и да нам се стрије свуда појаве и добијемо боју коже као стрија, онда ћемо изгледат' нормално :)

6. Nešto me malo zajebava motivacija u zadnje vreme. Krenuo sam posle leta dosta ozbiljno sa jelom i treningom, nabacim 7kg, izadjem na 87, ojačam (benč je bio oko 97, možda sam u nekom trenutku i 100 mogao prebaciti), i dobijem boginje pre 2-3 meseca. Sve otišlo u propast.. Bukvalno 15 dana sa minimumom hrane, raspao se. Kao da sam na steroidima bio pre toga. Vratio sam se opet u zadnjih par meseci, al sam sav ko kurac, izgubio sam rutinu, propuštam treninge. Samo čekam da se uozbiljim i da mu jebem mamicu ja malo.

7. Najveći problem mi je ishrana u školi. Ne smem baš previše da jedem, koliko bih hteo, da se ne userem. :) To mi značajno utiče na konačni zbir makronutrijenata na kraju dana.

8. Креатин је одговор на све.

9. L@ki, ti dakle preporučuješ kreatin uz pravilnu ishranu i proteine?
    Ja planiram nakon 18. rođendana kada budem imao novca par meseci da koristim suplemente, a ne znam koliko je stvari koje se pričaju o kreatinu tačno.

10. Је ли, шта сте јели (или и даље једете) за ужину у школи? Ја нон стоп гулим чоколадно, ал капирам да треба мало да смањим, па гледам да ми неко да идеју... :)

11. Koje pičke, nose čokoladno mleko u školu! Ja sam treću i četvrtu godinu u školu nosio dva sendviča s piletinom i poneki badem, pa vi vidite. Nikad od vas vežbača biti neće!

12. Матори, купим за одмор чоколадно... ;)

13. Pored škole mi 3 pekare. Burek, pica, burek, pica. Samo to može da se izede. Ni ja ne znam šta da jedem, a vala kad dođem kući ne štedim frižider ni malo.

14. Ja na faks nosim piletinu, whey i bademe.
    Plastične posudice i piči.

15. Па што да не Пишче. Елем, не бих се ја штедео (нити сам) када је избор намирница у питању у тим годинама, основна, средња школа. Јео сам и буреке и пице и чоколадна млека и медена срца и рол виршле и сендвиче, пљескавице, кобасице за ужину, неће вам муда отпасти нити шта ја знам ако једете то, нити ћете да будете Џеј Катлер нити шприцате стеросе у гузу, то младо, брзо организам усисава све лоло.
    Наравно и оно што је маст хев, млеко, јаја, месо, кромпир, пиринач, пасуљ.

16. Ко каже да ја перем зубе и чешљам се? :))

A jado, kako si onda najLJepši Vukajlijaš,ako se ne NJeguješ? :)))
    Mora to prirodno blago da se čuva! :P

17. Ja skoro uvek jedem pileće belo. Em najveća porcija, em kažem da stave duplo više mesa pa doplatim. Kad mi nije mrsko ispržim 350g piletine pa strpam u sendvič i ponesem. Doduše, i whey sam nosio. Ovih dana nem', sad ću novi da naručim. Lako bih ja, samo da mogu na miru da se iskenjam posle svakog časa.
    Nego, kako ste se punili sa UH u ovakvim situacijama? Pirinač da nosim, jebiga, em se dugo kuva, em.. ono.. :) Jedino integralni hleb, wholegrain naravno, ali problem što je to u mom malom gradu mnoogo teško naći.

18. I da, umro sam.

Odradim 'Plyometric cardio circuit' od insenitija i onda ostanem još sat vremena na džudou. Upravo osjećam onu iscrpljenost, istrošenost. A bcaa i glutamin očekujem sutra, mravi ih izjeli i kurire što ne donose. Sreća pa ima wheya, ima amok NO dizača, ima kreatina, taurina saso mange... Mislim, nebitno je to al da se pohvalim da imam suplemente :P

19. E ja sam pročitao svu ovu temu, a imam možda 4-5 postova na njoj i čak ni ne idem u teretanu. Al pratim vaš rad ljudi, samo napred!

20. 350g piletine pa strpam u sendvič i ponesem

Колико те изађе тај сендвич, сунцетијебем!!!
    Иначе, и ја сам једном носио веј, па ме је већина салетала са коментарима типа НЕ ПИЈ ТО УНИШТИЋЕШ СЕ, итд...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.