Đeste cke stigo Zdravko Colic, oporavio se, nagurao na 90 kg, rame zajebava malo (potisak za prsa radim samo sa bucicama smeta mi sipka),al dobro ima snage. Za suplemente nema para pijem samo kreatin. Al jedem minimum kilu mesa dnevno, tako da koji ce mi kurac protin. Et' pozdrav ako me se sijecate, jebe me faks pa ne stizem biti tu.
I da jedno pitanje:
Kako da se napucam ono malo, al ne previse msm ko oni sto pozirju i to? I da necu da pijem ta sranja cuo sam da se od toga smanji tuki o.O
Два бурека, два.
Чуш да смршаш, сти крштен? Треба још да набијеш килаже за ту висину да би био добар :)
Мени је нпр ок овако на 186 да имам 87-8 кила, може и до 90 лагано...
Smesom:D
Nisam kršten Smare:D
Moram da maknem stomak, znači oću sad da smršam par kila i onda da počnem ludački da treniram, da nabijem tu mišićnu masu i sve:D
Moram priznati da imate ozbiljnih problema u nalaženju filosofske dimenzije lepo razvijenog tela, kao i fizičke snage. Da li grešim ili postoji korelacija? Da li smo mi samo prazne vreće koje ne shvataju metafizičku dimenziju lepog tela? Grešim li ja, ili me Hristova krv opila?
Moram priznati da imate ozbiljnih problema u nalaženju filosofske dimenzije lepo razvijenog tela, kao i fizičke snage. Da li grešim ili postoji korelacija? Da li smo mi samo prazne vreće koje ne shvataju metafizičku dimenziju lepog tela? Grešim li ja, ili me Hristova krv opila?
Bio link na temi negde pre 100. strane, je l' znaš ti koja je umetnički savršena razmera muškoga tela (renesansne umetnosti)?
Uhhh... mora da se mnogo radi da bi izgledao pristojno sa tom tezinom, gledajuci moju visinu :P Zadovoljio bih se i sa 77-81kg kad malo bolje sagledam stvari :)
Mora to prirodno blago da se čuva! :P
Е видиш, матирала си ме сад... Ипак се Његујем као негош :))
Ја пођем у Круну, да ми оно пилеће бијело, рак главе од њега да добијем...
Đeste cke stigo Zdravko Colic, oporavio se, nagurao na 90 kg, rame zajebava malo (potisak za prsa radim samo sa bucicama smeta mi sipka),al dobro ima snage. Za suplemente nema para pijem samo kreatin. Al jedem minimum kilu mesa dnevno, tako da koji ce mi kurac protin. Et' pozdrav ako me se sijecate, jebe me faks pa ne stizem biti tu.
I da jedno pitanje:
Kako da se napucam ono malo, al ne previse msm ko oni sto pozirju i to? I da necu da pijem ta sranja cuo sam da se od toga smanji tuki o.O
Не сјећамо те се, спласнуо си.
Smare, ja jedem pileće bijelo skoro svaki dan kad je škola, ne fali mu ništa, ne avetaj:D
А једем га и ја, једем... Не фали му ништа кад нема боље :)
Ja prvi put u životu nagurao 90 kila žive vage i mnogo sam srećan.
Сретњо их носио, Млатони
Hahahha, ništa to, burek kod Vukčevića i miran si:D
Ja imam 90 kila na 1.90 .. Moram da smršam malo
Два бурека, два.
Чуш да смршаш, сти крштен? Треба још да набијеш килаже за ту висину да би био добар :)
Мени је нпр ок овако на 186 да имам 87-8 кила, може и до 90 лагано...
Fala. Nije loše, al mora to još bolje.
Smesom:D
Nisam kršten Smare:D
Moram da maknem stomak, znači oću sad da smršam par kila i onda da počnem ludački da treniram, da nabijem tu mišićnu masu i sve:D
Па само скинеш сало и ето. Како је кул кад се каже САМО, ка' да је лагано :)
Него имам страшан проблем јебени, не могу ниђе наћ' димензије за Скот клупу... Угао и то...?
И уопште тако те димензије ако има ђе, нека да неко.
П'јан си кома.
Дај димензије болан.
Bio link na temi negde pre 100. strane, je l' znaš ti koja je umetnički savršena razmera muškoga tela (renesansne umetnosti)?
Tebra, bio sam pijan k'o dupe sinoć, ignoriši sve napisano u tom periodu.
Nisam otišao desetinu dana u teretanu zbog ispita, ali ne mogu više da ne idem i da imam ovako krš ishranu. Moram se vratiti!
Koja je idealna tezina za mojih 1m77cm ? Trenutno imam 72 kg
Ne postoji idealna težina, diži tegove, dobro jedi. Mada, po meni, na tvoju visinu ide nekih lepo upakovanih 85kg. :)
Uhhh... mora da se mnogo radi da bi izgledao pristojno sa tom tezinom, gledajuci moju visinu :P Zadovoljio bih se i sa 77-81kg kad malo bolje sagledam stvari :)