Teret@n@

1. Ne postoji idealna težina, diži tegove, dobro jedi. Mada, po meni, na tvoju visinu ide nekih lepo upakovanih 85kg. :)

Јебало мајку, млого је :Д
    Мислим није много за бодибилдера, али за неку да кажем атлетску грађу је млого... У ствари можда и није...
    Мада ја са мојим 186цм имам 87.5 и можда до 90 максимум да идем, не би ваљало више... Додуше и сто да имам ако се упакује у мишиће, добро је..

2. Mare, može on lepo sebe uraditi s tom kilažom i pristojnim bf%. Jbg, ja padnem u depresiju kad sam na dvocifrenoj kilaži, mada je to retko poslednjih godina, lolo!

3. E, da, zaboravih da napomenem da treniram kajak, evo vec 7 meseci, pa sam hteo da pitam, ukoliko neko ima iskustva, da li bi tih 85kg bilo primereno sportu koji treniram :P

4. Homo, ako se baviš tim sportom ozbiljno, uvek gledaj kako ti anaerobni trening utiče na performanse. Jebeš ga, sumnjam da su kajakaši toliko teški u odnosu na visinu.

5. Ljutnja na ogledalo u teretani najvise pomaze pri lucenju testosterona!
    To utice da deckic od 70kg gura 170 na bencu, pricao mi jedan sto gledao, u tome je bila tajna sve ove godine, koja je lazno bila prepisivana kreatinu, i koja ga je nepravedno proslavila!

6. Млатони, све по мало, сем нуба лоло.

7. Vid' Murbija kako se suptilnio reklamira. Da sam znao da je tvoja dobio bi minus. lolo

8. Kreatin uvek uzimaj u prahu, bolja je apsorpcija, a i jednostavnije je.

9. Taj kre-alkalyn je uzimao moj cimer, dobar je al je skuplji nego prah a nije ništa bolji, jedino ne moraš da popiješ mnogo vode kad ga zgutaš. Ja bih pre uzeo neki monohidrat, za te pare imaš kilo da uzmeš ovog:
    http://www.pansport.rs/Kreatin/Kreatin-fosfat-/-monohidrat/SN103-Creatine-Monohydrate-100-pure.html

10. Ја и веј узимам Biotech-ов ;)
    Иначе, да се разумемо, треба ми нешто за снагу и издржљивост, пао сам у депресију неку, небитно, па ми треба неки подстицај... ;)
    Е сад, да не би узимао креатин И ОСТАЛЕ СТЕРОИДЕ ВЕШТАЧКЕ ДА МИ ОДУ БУБРЕЗИ, разматрам нешто друго.
    Па сам нашао још нешто...
    http://www.pansport.rs/Povećanje-performansi/Stimulanti-na-bazi-kofeina-i-taurina/PL1189-Caffeine.html

11. НИСАМ ТЕО ЈБГ, НЕ РАЗУМЕМ СЕ... :(

12. 6100 динџи можда ви убосни можете да приуштите, неам ти ја пара за то.. ;)

13. A jbt, uzimaj na rate, ko i svi, šta izmišljaš :D

Ja kao imam 60€ izcuga? Aham.

14. E, da.

Inseniti jebe. Čisto da se zna.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.