Teret@n@

1. Ahahaha jeste Vlada Vilenjak, nisam iz prve mogao da se setim.

2. 'Bem mu mater,nisam trenirao mesec i nesto dana kako valja,a nikad nista nisam koristio,samo a suvo tako da maltene misicnu masu uopste nisam gubio,al sam nabacio koje kilce,sad posle ovog ispitnog roka ima da JEBEM sa treninZom.Nego,uzecemo brat i ja po pola doze nekog sagorevaca,ono,po 50 tableta,a piju se 4 na dan,tako da mu to dodje oko 12,kazi 13 dana.Ako tih 12 dana otkinem kardio i zapnem sa nekom dijetom,a posle nastavim normalan trening uz lagani kardio,da l' mogu nesto da napravim,a?

3. Ne.

Haha, kratko i jasno.

4. Što se tiče priče o Strongmenu i tom mitskom Vladi Vilenjaku, ne znam što uopšte pravite big dil od toga. Realno, da mene oće da bije neko za koga sam siguran da bi me ubio od batina, i ja bih bežao. Sem ako bih baš imao odličan razlog da to ne učinim. Pa čak i kada bi bio u pitanju neko za koga sam siguran da bih ja njega ubio od batina. Što bezveze da rizikujem povredu.

5. OPA, impresionism PUSSY ! Dzabe ti i mrtvo i cucanj, saci se odao!

6. Pa ne, ono, realno, zamisli situaciju da oće neki bolid da te bije čisto onako jer mu je dosadno. Što da se zamlaćuješ bezveze.

7. Pored Milana Jovanovića, postoji još jedan lik koga je i sam MJ pohvalio i nazvao jednim od najvećih forumskih poznavalaca PL-a, ne samo u regionu, već i šire.

Evo link, odlične rasprave, dobri treninzi i iskustva, uz likove koji su veoma jaki i mnogo znaju. Dok sam bio naprženiji i ja sam aktivno učestvovao, sad prilično manje. Posebnu pažnju obratiti na postove članova: aragorn (lik gore pomenut), champion, Ted Arcidi i Milan. Milan Jovanović je pod nickom Milan J. Ne reklamiram, samo predlažem odličan izvor dobrih tekstova i saveta.

8. Арагорн пре свих, он је ипак отац :D

9. :knock knock:

Imam jedno pitanjce.. Isao sam na probni trening u subotu, i bilo je onako kako je trebalo da bude prvi put.. Medjutim, posle toga me cepala upala 2-3 dana...E sad, kako se resiti upale za kratko vreme, jer zelim da idem redovno, a plasim se da necu moci od upala.. Najvise radim za ramena, grudi i ledja, a na nogama nemam nikad upalu, jer sam navikao od fudbala. Trebam sad opet u subotu, tako da mi do subote odgovorite, 'leba vam :)

Aj ljudi odgovrite ako znate išta što bi moglo da pomogne

10. Koliko se ja razumem u upale nek šikne neki andol. Proći će brže. Valjda što širi krvne sudove ili šta ti ja znam.

11. Samo andol spašava

12. Па мора упала после периода невежбања или паузе, проћи ће, а ако и не прође навикни се, то је део спорта лоло. А то што немаш упалу у ногама мени говори да не тренираш ноге довољно јако, или нумеш или не радиш како треба, паз да те фудбал није урадио лоло

13. Teretanci koliku paznju posvecujete biljnim vlaknima, kroz koju namirnicu ih unostite i koliko dnevno (trebalo bi oko 30g). Koliko ona pomazu apsorpciji proteina?

14. Cuo sam za andol, medjutim ja rekoh da se ne kljukam lekovima pa zato.. mislio da ima neki prirodan nacin pa da priupitam...
    Laki, ma na noge sam stavljao istu tezinu kao i za ostale vezbe, ali me noge nikad ne bole posle :)

Znaci, ipak jedno andolce da kljuknem i to je to lolo

15. Laki, ma na noge sam stavljao istu tezinu kao i za ostale vezbe

..

16. Jebiga, početnik sam.. možda sam tek na drugoj, trećoj spravi stavio malo veću težinu... :) Ovde sam da pitam :)

17. Справа, значи радио си екстензију, обрнуту екстензију или лег прес, не до Бог смит машину :)) Али чучањ, мртво и искорак шију све машине.

18. L@ki
    Арагорн пре свих, он је ипак отац :D

Jeste, dobar je lik. Nisam imao priliku da ga upoznam, ali jedan drugar je dobar s njim i ima samo reči hvale. Potpuno gotivan lik.

Elem, evo njegov kanal na YT, tu su snimci dizanja i pomoćnih vežbi.

19. Кренуо сам данас напокон у теретану.
    За почетак сам десетак минута трчао мало на траци док су ови редовни ослободили справе, затим сам дизао 3х10 бенч без тегова, рекоше ми да тако кренем, па онда са теговима од 5кг. После тога сам прешао на онај коси бенч, само 3х10 празна шипка.
    Затим беше неко дизање тегова од 6кг, у серији од 12, 10 и 8. Затим исто 6кг тегове сам дизао лежећи на бенчу, нешто до рамена, па се склопе изнад главе.
    Пошто сам мрцина, тад су ми се већ умориле руке, одрадио сам 1х10 оно кад се седне на столицу па се наслоне руке на тај као наслон, и вуку се они тегови на клин.
    После тога одвозио бицикл мало и то је то.

Сад бих волео да ми неко каже шта треба да форсирам да стешем ноге и гузицу, јер сам гојазан мало, па бих се прво тога решио, па бих онда мало додао мишића и снаге.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.