Teret@n@

1. Marko, organizam počinje da jede svoje meso kad se obrok preskače. Katabolizam.

Тако сам и мислио. Хвала.

А речи ми и ово, уколико унесем мало угљених хидрата, а доста протеина, онда што се дешава?

2. Onda rastu mišići a smanjuje se salo.

3. Pomisliću da me zajebavaš...

Tebi je cilj, kad si na dijeti, da sprečiš organizam, koji je u kalorijskog deficitu, da jede proteine u tvom telu. Dakle, kad se smanje UH, naročito ako si natural, organizam će gotovo sigurno malo pojesti mišića. Tako da proteini, u tom slučaju, za cilj imaju "zaštitu" mišićne mase. Zato su na dijeti suplementi veoma bitni. A druge strane, mišićna masa ti je bitna, jer zamisli ukupnu mišićnu masu kao motor, veći motor više troši, više mišića = više sagorenih kalorija. Ovo je baš uopšteno s moje strane, ali verujem da kapiraš suštinu.

4. Joj kad se ja napucam sklekovima pa mi sisa skoči.

5. Pomisliću da me zajebavaš...

Tebi je cilj, kad si na dijeti, da sprečiš organizam, koji je u kalorijskog deficitu, da jede proteine u tvom telu. Dakle, kad se smanje UH, naročito ako si natural, organizam će gotovo sigurno malo pojesti mišića. Tako da proteini, u tom slučaju, za cilj imaju "zaštitu" mišićne mase. Zato su na dijeti suplementi veoma bitni. A druge strane, mišićna masa ti je bitna, jer zamisli ukupnu mišićnu masu kao motor, veći motor više troši, više mišića = više sagorenih kalorija. Ovo je baš uopšteno s moje strane, ali verujem da kapiraš suštinu.

Само сам хтио да будем сигуран у моје мишљење, да не буде да сам нешто зајеб'о :)
    Захваљујем :)

6. Ај Дубили испричај како иде тај програм.

7. То је ово претпостављам
    http://www.hundredpushups.com/

8. Јеботе колко дуго нисам радио склекове лоло. Ал зато урадим 50 згибова после бенч тренинга, у програму пише 100 ал ја се борим и са ових 50 лоло. Мада кацам био млађан пеглао сам стално склекове ал никад нисам мого из једне серије да урадим неки шунтав број понављања типа 50 (или сам мого? хмм... )..... нешто се као сећам или ме то сећање вара, да сам радио једном нешто око 60, 70 макс из једне.... Уосталом, то сада не би ни имало смисла да радим.

9. Joj, men' je sklekova preko kurca, svako veče ih radimo na stotine i stotine i stotine i stotine. Te sa zadrškom, te usko, te ispružene ruke ispred sebe, te 1 dole 2 gore, pa povijenje, izvijanja, uvijanja, te mornarsko, te vako, nako.... I tako u više serija. A odmor je na jednoj ruci. A što je najgore - ne bole ruke već ramena. Prebiše.

I tako....

10. E,pijem sagorevac i sad sam popio kafu,zaboravio sam se.Je l' cu dumrem?

11. Највероватније.

12. И реп ће да ти никне.
    Кол'ко је ефектан тај сагорјевач?
    Је ли ко пио?
    Са чим?

13. Koji sagorjevač jebogaljeb? :D

14. Vi sto pijete hemije bolje rezervisite parcelu, necete vi jos dugo!

15. ada masti jeb'o ga ti, necu drva da sagorijevam :D

16. ada masti jeb'o ga ti

Stvarno?
    http://2.bp.blogspot.com/-wb072lTLwPQ/T0OrqZzCfwI/AAAAAAAAFGc/0iziVtb3ZZc/s1600/Nicolas+Cage.png

Pitam koji proizvođać, izdelovavec, proizvojalec, manufacturer, jau-đin hi-jeo i naziv proizvoda, jebogati.

17. Dyma-burn sas l karnitinom.To je sve sto znam,da ga jebem,ne razumem se u to,a i ovaj sam dobio za dz tako da ono,i ako ne bude nista uradio bolece me kita.Doduse,bacio sam se na dijetu i treniram kao konj,kardio takodje u fulu,videcemo sta ce od toga da ispadne.Nikad pre nisam pio nista,a ovo mi je samo dalo volju da treniram jer nisam nekih dva meseca mozda.Molim Boga da mi kardio trening predje u naviku.

18. Па не знадем, Скочко, питам уопштено искуства ваша...
    Који ваља, који не ваља, који сте виђели на некоме да дјелује, који је на вама дјеловао :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.