Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ono su sprave za mučenje a ne za vježbanje.
Mada meni trebaju pošto mi trebaju ti mišići, jebeš ga....
Jel i tebe noge fataju treći dan po pismu? Jeblo mater, ja mislio samo mene tako. A svi moji drugovi odmah fasuju upalu sutradan.
pre 17 minuta
Ма трећи бре, ако не и четврти, то је убиство било, а ја се осилио што ме само мрвицу бољело прва два дана, ја реко' бања, тако ће да остане, кад оно прц, мрднут' нисам мога'...
Иначе ме ноге тако ватају после 2 дана и стомак исто... Кад сам радио онај хјумн флег, после 3 дана ме боли абдомен са страна, ево и сад :)
Мене трећи дан ухватило баш јако кацам први пут радио ону женску машину за адуктор и абдуктор лоло, комедиа. закачио све оне плоче и стискај, јебеш ми све ако одма следећи дан нисам видео набреклине у тој области.
Срећом што немам те машине, ја бих се убио на та гомна ка' сивоња и онда бих болова' сто година :)
Ja kad sam prvi put radio noge tri dana nisam išao na faks, ko da se penje na treći sprat. Noge mi bile kao tuđe, hodam ja a one lete na sve strane.
Koji patišpanj. :D
Šta mislite o ovome? http://www.pansport.rs/Transportni-sistemi-i-NO-reaktori/Transportni-sistemi-i-NO-reaktori/SN1065-Hot-Blood.html je l vredi to uzimati i da l je moguće da se uzima samo 2 grama?
Дешава се то каце нешто не ради дуже време и онда се исфорсира нагло. Типа трицепс код мене, нисам радио за њега ништа конкретно пар месеци, сем пропадања, бенча и војничког. И онда један тренинг урадим 5х12 трицепс пушдауна, 5х15 лежеће трицепс екстензије бучицом. Пумпа. чудо.. кад сутрадан, мајцу не могу да скинем лоло, не смем да напрегнем тај део одмах затеже, трајало пар дана. Од сад сваки тренинг по мало тих вежбица за триц.
Ja sam prvih dana insenitija (ono kacam odradio prvi dan fit test pa dobio upalu) hodao ko na federima, upalili se neki mišići, tetive, bogapitajšta i hodam normalno dok ne dobijem iznenadni grč u nozi i otkaže mi koljeno i jednostavno propadnem, ko kad profulaš stepenicu. Bilo jebeno vrijeme, kad glavu nisam izgubio.
http://www.charlespoliquin.com/ArticlesMultimedia/Articles/Article/230/Vitamin_D3_Najboljisuplementikada.aspx?lang=RS
шта мислите о витамину д3 као суплементу, јел га неко користио?
Za ovaj vazodiletant prije bih rekao da ide 20 grama na toliko vode.
Nije kokain pa da 2 grama rješavaju stvari.
A D3 sigurno ne škodi, važan je to vitamin.
Ма какав патишпањ, већ сам се пофалио сликом :Р
Него не радим ја нешто млого те трбушне, поготово ове постраначке па ме то убије, јебем ли га :)
Za ovaj vazodiletant prije bih rekao da ide 20 grama na toliko vode.
Nije kokain pa da 2 grama rješavaju stvari.
Оно је бре једна кесица од 160 динара, читава иде и то је једна доза :)
Pa da, kesica od 20 grama.
da mi je sad pamet ko pre par godina kad sam mislio da ako uzmeš suplemente dobijaš insta mišiće..
elem noge radim već mesec dana i prvi put kacam upalu dobio bilo je haotično, noge kao da moje nisu..i sad svaki put kad ih radim dobijem manju upalu ali kada pogodim dobro samo..tako isto i sa gornjim delom tela...
Jel moze neko da mi preporuci dobar kucni trening za (misicnu) masu?
Raspolazem sa sipkom za zgibove i nekim bednim bucicama od po 4kg lol...
Dakle treba mi neki trening sa kojim mogu da napravim maksimalni efekat radeci sklekove, zgibove, cucnjeve i sta vec mogu da radim gajbi bez tegova...
Ne, i to iz dva razloga: prvo jer ne postoji trening za masu, a kao drugo što ne možeš mišiće podstaći na rast radeći samo sklekove i ostale kućne kurcobolije.
Ne može.
Мислиш да се Шејди не би сложио лоло.
Hvala na odgovoru, ali mi nije jasna veza izmedju prvog i drugog razloga... ocigledno je da iz drugog razloga koji si naveo, pravis razliku izmedju treninga sa kojim mogu da se podstaknu misici na rast i treninga sa kojim ne mogu, dakle onaj prvi bi trebalo da prouzrokuje rast misica (dakle rast misicne mase), a onaj drugi ne... sto bi znacilo da ipak postoji trening za masu, sto bi znacilo da je sam tvoj drugi razlog pobio tvoj prvi razlog koji si naveo lol... al nisam se oglasio na ovoj temi da bih se sad raspravljao oko nebitnih stvari, vec da vidim jel moze neko da mi preporuci dobar plan rada u kucnim uslovima, posto trenutno ne mogu finansijski i vremenski da priustim teretanu.
Džabe pišeš eseje, nećeš se od sklekova razviti.