Teret@n@

1. Andrej, aj smanji te šećere na 2 mjeseca čisto eksperimentalno.

Vidjećeš napredak. Lakše ćeš apsorbovati proteine jer za njihovo najbolje iskorištenje potrebno je (već sam to negdje spomenuo) visok nivo testosterona (što u tvojim godinama ne bi trebao biti problem) i stabilna vrijednost inzulina.
    Šećer samo sa wheyom poslije treninga i to 30g wheya, 10g kreatina, 30g dexa.

Fino reče proviron - mnogo iritiraš pankreas.

2. @Arlovski
    Nije mi jasno zbog čega ovaj maltodekstrin i iritiranje insulina tokom treninga?

3. Momci, brat mi ima 14 godina i oće da počne da vježba.

Ima li neko da mu preporuči neki plan bez tegova,koji se sastoji od sklekova,zgibova i propadanja?

4. Jer je kreten nizak,čeka da poraste

5. Pa nek raste, tegovi mu ne brane sigurno...

6. zavisi, može vežbanje tegovima da uspori rast značajno, recimo vežbanje nogu i ramena..?
    A i vežbanje zgibova/propadanja/sklekova/trbušnjaka u njegovim godinama je start bolji od teretane jer ako ne posustane dobiće više snage i neće ugroziti rast, da je meni neko rekao da krenem u tim godinama da krenem u teretanu da ne izrastem u konja od 2 metra...:)

7. Može i čoveka na trotoaru da udari kamion.

8. Шта ће који курац са 14 година у теретану...

9. Не знам, и ја сам кренуо тако са 14-15 ал не знам за који курац... Мислим да је прерано.

10. Jebem ti uspravno veslanje u pičku, evo treći sat kako imam bolove u predelu trapeza i u korenu vrata, ne mogu glavu da okrenem ljudski ni na jednu stranu. Tokom vežbe nikakvih problema, al kad sam spustio šipku, kao da me je neko ubo čakijom pod lopaticu.

Listam internete da vidim kako da se izlečim:
    Five Exercises You MUST Avoid If You Want To Stay Injury-Free!
    1) The Upright Row is one of the most harmful exercises you can expose your shoulders to

Odlično, sad još samo da vratim vreme i da pročitam ovo pre pet sati

11. HAAAAA nek ti je, sad znaš kako se ja osjećam već godinama. Uklještenje, idi na masažu da to razbiju.

12. E jebem te usta lolol, al fala ti, sad mi je lakše. Taman da upregnem ortakovog buraza, nije za džabe završavao za fizioterapeuta, a i dođe mi par usluga.

13. Jebem ti uspravno veslanje u pičku, evo treći sat kako imam bolove u predelu trapeza i u korenu vrata, ne mogu glavu da okrenem ljudski ni na jednu stranu. Tokom vežbe nikakvih problema, al kad sam spustio šipku, kao da me je neko ubo čakijom pod lopaticu.

Ništa gore od toga, jednom sam imao isti problem ali baš da ne mogu glavu da pomerim ni par centimetara levo ili desno, hteo sam da umrem, nisam mogao da spavam jer nisam mogao da glavu okrenem, to je trajalo možda mesec dana srećom je prošlo ali zaista najgadnije uklještenje moguće, ali čisto sumnjam da ti je bilo gadno kao meni.

14. Smare slika ojebala!

15. Сјећам се ја кад сам први пут одрадио ноге... Таман сам био овакав, а што је најгоре, одрадио сам тај дан и стомак, убио сам се од трбушњака и долазим дома аздовољан.
    Сјутра ништа, супер сам био.
    Прекосјутра мало ме болуцкају ноге и стомак, ја помислио каква сам машинерија, само оволицка упалица ееее, брао ми га.
    Трећи дан сам једва из кревета уста', а хода' сам данас једна нога, $утра друга, погрбљен, растурен и тако 5 дана :)

16. Jel i tebe noge fataju treći dan po pismu? Jeblo mater, ja mislio samo mene tako. A svi moji drugovi odmah fasuju upalu sutradan.

17. Мене трећи дан ухватило баш јако кацам први пут радио ону женску машину за адуктор и абдуктор лоло, комедиа. закачио све оне плоче и стискај, јебеш ми све ако одма следећи дан нисам видео набреклине у тој области.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.