Teret@n@

1. Nisam ja duhovit, ozbiljan sam.

Jbt, na ovom sajtu ni ozbiljan više ne smiješ biti.

2. jebeš mi sve ako neki tamo džanki pušač i alkoholičar na steroidima može biti fizički spremniji od sportista i atleta, 'de je tu logika alo

3. Kod mene u teretani klinci gutaju metan, možda i anadrol, pa dižu i više od mene. Jes' dai ja pušim i slabo jedem, ali to je fekat. Elem, uvek se vraćamo na ono use/abuse, što je suština.

4. Sve je stvar izbora i posledica. Kod mene je ti krenulo ko zaraza. Ubo se jedan,a za njim jos 2 druga,a za njima jos 5... Samo testo depo,deka d. i androl.

5. Meni je to baš velika glupost. Pogotovo kad počnu neki klinci sa uzimaju aas a nisu ni blizu svog maksimuma. Možda neki iskusni vezbač sa već opalim hormonima i sa izvučenim maksimumom iz svog genetskog potencijala a ne neka dečurlija i selje kompleksaši...

6. Jebem li ga sta da se prijavim, ovamo kod mene u Nisu je bas retkost uzimati steroide, ima ih mozda par sto uzimaju i par sto uzimali neki kratak period, uzimaju zandarmerci i gradski kriminalci pojedini.

Pricao sam skoro sa jednim pro bodybuilderom koji se takmici i kaze da bi stavio u vodenicu za mlevenje mesa sve one koji gutaju i bockaju se, a da takmicenja nemaju ni u planu.

7. Najveći je problem kad neki svoje probleme i komplekse pokušavaju izlečiti steroidima. Onda negativni efekti dobijaju potpuno drugu dimenziju.

8. jes nije ti lako provirone, svi oko tebe dobijaju komplekse od tebe pa počnu da se bodu o'ma..

9. Miroslave, lol! Ne nabijam ja njima komplekse, naročito ne sad kad sam 2 i po godine neredovan, ali problem je što je današnja omladina sve gluplja i gluplja.

10. Bolje je samo u intervalu kad možeš da uradiš nekoliko serija 6 do 12 podizanja i to PRAVILNO, bez cimanja. U početku su suviše slab, a kasnije ti je sopstvena težina nedovoljna pa moraš da kačiš tegove na sebe.

Dve različite sprave , ali, ako moram da biram, ja bih ipak radio vratilo.

Па да, додајеш тежину, што да не, добра је то ствар, ка' и свака вјежба... Додајеш и боли те патка.

Smarko, znaš li ti, da onaj vaš Srđan Mrvaljević radi zgibove sa okačenom bučicom od 52.5 kg?

Sila je u čovjeku, strašan je.

Нисам знао то, машина је онда, јебем ли га :)

11. Miroslave, lol! Ne nabijam ja njima komplekse, naročito ne sad kad sam 2 i po godine neredovan, ali problem je što je današnja omladina sve gluplja i gluplja.

pre 22 minuta

Hehe kako je ono meni skromno ^_^

12. Најсвежији пример је један дечачић из теретане, има око 19, 20 година, цепа дианабол, испрва није причао ал онда када за недељу дана добио 6 кила, постао сумњив и испричао неком тај неко рекао мени. И на једном тренингу ја радим бенч, а то је јел, ВАУ! најважнији лифт на свету, и дечачић долази до мене после задње серије сав одушевљен мојом снагом и каже "брате свака ти част, тако ћу и ја кад завршим са плавим срцем, хехе". На једном тренингу гледам ради макс, није мого 100 да избаци. Мало после тога га више нисам видео у теретани.

13. Па кол'ко је има' тај кила?
    Ја липсани могу 100 кила избачит' вјерујем... Сссссто посто не могу :Д

Е, понабача' сам био све могуће на тег и радио мртво, било неђе око 85 кила, треба ми још, почећу да дижем трактор.

14. Па није био мали богами, можда стартовао са 80-85 лоло.
    А рекао сам ти за мртво, изли неке плоче од бетона ако можеш, ал немој да претерујеш, нека имају по 5, 10 кила да можеш да калкулишеш лоло
    Е још једна добра ствар је, и то ћу направити у стилу домаће радиности, атласову куглу, у суштини једна велика бетонска кугла, и онда је дижеш са земље на неко постоље или преко неке висине лоло. Мислим, имам ја један бетонски блок, ал то је више као хусафел и много је зајебан за држање.

Да се разумемо:

- Атлас http://sebahudin.files.wordpress.com/2011/10/94-atlas-stone.jpg
    - Хусафел http://i2.ytimg.com/vi/ANY9Mv6CBgI/mqdefault.jpg

A ево човек американац још демонстрирао како да се уради, а ако је он који први пут лопату и цемент у руке узео успео, па вала успећу и ја лолок.

http://www.youtube.com/watch?v=wsLr23vWlHs

15. Ја сам тако нешто и планирао да направим, али сад лудим... Читави дан сам исфрустриран због ове посране руке, боли ме, не престаје, јеб'о јој пас матер... А тренира ми се, али не вјерујем да ћу моћ ни још 3 дана да тренирам, пих

16. Je l' možete da mi date sliku nekog dobrog bodibildera koji sigurno ne koristi steroide (možda nekog koga lično poznajte), ja sam skroz izgubio motivaciju istražujući malo o steroidima na bodybuilding forumima.

17. Ne razumem potrebu da se čovek bode steroidima ili čak zamajava nekom posebnom ishranom. Sam odlazak u teretanu diže snagu duplo. Fizički i mentalni stav se popravlja još i više. Automatski te krene kod suprotnog spola (ili istog, ako tako voliš) . ŠKK oće više??
    Ako neko posle 3 meseca treninga i dalje nije zadovoljni sobom, onda je u pogrešnu crkvu ušao da se moli.

СМарко

Људи, што може бит' ово

http://oi48.tinypic.com/241tlrr.jpg

Тачно ту ђе сам заокружио имам бол и то повремено јак, кад дирам исто ме боли доста, некако чудан бол.

Ako te ne prođe za 3-4 dana samo od sebe, moraš učvrstiti zglob nečim da se ne pomera, kao kod preloma. Elastični zavoj minimum. Bez toga ti neće proći bol mesecima, ponekad i par godina boli. Pričam ti iz ličnog iskustva. Kad izoluješ povredu prođe za dve do tri nedelje i više se ne vraćal.

U suprotnom, služiće te kao implantirani meteorolog. Vrlo pouzdan.

18. sta ce ti?

Ispada da je trenutni ideal muškog tela strašno influenciran steroidima i da ga niko ne može postići bez istih. Ne mislim na Mister Olympia ideal, nego na onaj "za plažu" ideal.

19. Ispada da je trenutni ideal muškog tela strašno influenciran steroidima i da ga niko ne može postići bez istih. Ne mislim na Mister Olympia ideal, nego na onaj "za plažu" ideal.

čuj treba steroid da bi izgledao fino na plaži, ne treba nego treba hard work, to što ti očekuješ za mesec dva da budeš najveći na plaži to je greška, steroidom možeš da brže napreduješ ali kao što neko reče to kratko traje i telo se iscrpljuje na taj način i za 10 godina ko zna na šta ćeš da ličiš, misliš da svi likovi što 'na plaži' izgledaju dobro se bodu u venu ili uzimaju neku vrstu steroida?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.