Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Е тај масл ап оћу да пробам и никако да се наканим. Ти можеш Смарко?
http://www.youtube.com/watch?v=EKWaJ_7PPXE
Poslušajte šta on kaže na 15:00, to ne da nema nikakvog smisla, nego je i propaganda u korist steroida. Prosto te vuče da koristiš.
A i kroz ceo film je provučeno ta crta neodređenosti, kao ne zna se da l' su dobri ili nisu, ništa se ne može dokazati sem očiglednog fizičkog napretka. Reklama farmaceutske mafije.
ljoljoljo
Па реално лик је појо оно што се не је код 15:00, како да не, таквих сам се нагледо.
đeco nemojte vežbati, pušite pijte i drogirajte se, ne morate ni da spavate, al uzmite koi steroid i bićete jači od većine sportista
Лаки, да ти право кажем нисам ни пробао, али мислим да могу. Јер овамо немам шипке него ону машинерију па не могу на њу да пробам, уска ми је превише за било шта... :)
koji će ti lat mašina mare? kad možeš zastavu da uradiš možeš i zgibove? što je daleko bolje za leđa od lata
Ко каже да и'ам лат машину :)
Машину ову имам http://www.takolako.rs/user/include/takolako/images/items/vratilo_sa_vise_funkcijaV.gif
Нисам никад радио на лат машину, вратило је боље млого :)
au ja sam se istripovao nešto da 'oćeš da napraviš lat mašinu, znam da sam video to vratilo na slikama pa mi zato čudno šta će ti lat xD istripovah se
Мада лат би био користан за трицепс :)
Bolje je samo u intervalu kad možeš da uradiš nekoliko serija 6 do 12 podizanja i to PRAVILNO, bez cimanja. U početku su suviše slab, a kasnije ti je sopstvena težina nedovoljna pa moraš da kačiš tegove na sebe.
Dve različite sprave , ali, ako moram da biram, ja bih ipak radio vratilo.
Poslušajte šta on kaže na 15:00, to ne da nema nikakvog smisla, nego je i propaganda u korist steroida. Prosto te vuče da koristiš.
Najgore što je lik u pravu . Problem je u onom što ne kaže. Dok si klinac sve je divno i krasno, al đavo oročava sreću na 10 godina koje mnooogo brzo prolete, pogotovo kad si ufiksan. Friziran Yugo na 150KS jebe kevu svima na semaforu, Jedini problem je što mu je vek trajanja <1000km
Bolna istina o (svakom) dopingu je na 28:30.
Smarko, znaš li ti, da onaj vaš Srđan Mrvaljević radi zgibove sa okačenom bučicom od 52.5 kg?
Sila je u čovjeku, strašan je.
EDIT: Ja stvarno više ništa ne znam.
Prvi put sam jeo tunjevinu, not bad.
Nije u pravu.
Радим трубушњаке у положају за згибове дижући ноге под 90 степени (не знам како се то стручно зове). Послије сваке серије осјећам бол у доњем дијелу леђе. Да ли је то што имам лошу кичму и треба то што више да радим, или ми то ипак штети кичми?
Tako i moj komšija radio prije 40 godina pa umro nekidan...
Тако и мој комшија мислио да је духовит, ено га сад пише сценаријо за Курсаџије.