Teret@n@

1. hehexe 3 litre skočko je smešan jako

2. Ja pijem uvek u 2-3 deci, slatko jebe kevu al naviknes...

3. zajebi stavio sam 5-6 deci sad bio vrh nie mi se vrtelo u glavi

4. Шта сте све одрадили данас на тренингу, кад већ пишемо свашта?

5. lolo leđa danas niša posebno, zgibovi iza leđa, obični, lat mašina isto ispred i iza i donji kotur, neke druge vežbe za leđa i trbušnjake, smor

6. Ja sad idem da radim noge.

7. NEĆU DA SE TRENIRAM, HOĆU DA SE DROGIRAM!!121

8. Ја радио леђа и бицепс, мада нисам задовољан тренингом нешто... Не знам... Али сам видио помак у бицепс...
    $утра груди и трицепс, али мало касније тренирам, надам се да ћу бит' расположен гомна...

9. Suvo voće i kikiriki, badem ili slično (naravno bez soli), valja li to čemu?
    Mislim, da li bi trebalo da se uzima ako hoćeš masu (a da ne nabiješ salo)?

10. Кикирики је 50% масти, ако не и више... Суво грожђе кул, не знам за друго воће, вјероватно је исто тако, бадем кул...

11. Kikiriki samo pečen bez soli, nikako onaj prženi.

12. VIDI GA BIOSHOCKER, PROPALI HEKSBOLIGAŠ

13. Pa da, propala virtuelna lopta, pa morao drugu zanimaciju da nađem :D

14. Снимај нас Шокеру, снимај!1

15. Laki šaljem ti pvt, pa mi kaži svoje mišljenje. (no homo)

16. Људима није ни чудо што лупају у вези тренинга било што, кол'ко митова кружи, то је спрдња...
    Питала ме прије неђе другарица је ли истина да кад прво поједеш лимун, а онда једеш, то се неутралише...
    Можете мислит' што се све прича :)

17. 100g kikirikija 600 i kusur kalorija. Još ako je prženi pa dodaj mast još ako je soljen pa dodaj so... Hnjohnjohnjo.

18. Pa kiselina iz limuna uz želudačnu kiselinu tako prži da ništa ne ostane od nutritijenata sve se razbije na ugljenik, vodonik i kiseonik.

19. Želudačna kiselina ne razbija sve na ugljenik, vodonik i kiseonik nego razlaže proteine na aminokiseline koji se transportuju u ćelije ili polimerizuju u nove proteine. Kiselina iz limuna je dosta slabija od želudačne tako da su to gluposti.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.