Teret@n@

1. Evo Proviron će da te uputi, vidiš gore da je voljan da daje savete početnicima :D

2. Nemoj da zapostavljaš noge.

3. I nemoj da radiš neprirodne vežbe, znači samo prirodno cepaj.

4. Evo ozbiljno, obavezno obrati pažnju da radiš potpuno pravilno, pitaj nekog iskusnijeg vežbača; Najviše se trudi kod poslednjeg ponavljanja ono je najbitnije; pravi pauzu da se oporave mišići (npr. radi 3 pa 1; 3 dana trening, 1 pauza)... Pitaj malo preciznije ako te nešto zanima, nisam preiskusan, ali znam dovoljno da pomognem za početak, da se ne cimaju ozbiljniji vežbači ako ih mrzi ponovo da pišu.
    P.s. Ili jednostavno iščitaj celu temu.

5. samo slušaj mlatonija, moraš sve defke da mu pročitaš ako oćeš napreduješ

6. S matodom "3 pa 1" niko neće napraviti napredak. Plafon je 4 treninga nedeljno, 3 je čak i najbolje.

7. Zavisi koji mu je cilj, tj. koliko ozbiljno vežba. Može i tako solidan rezultat da se postigne. Ne raspravljam se, znaš bolje, samo kažem da nije isključivo.

8. Veoma je isključivo. ;)

9. Људи, жешће сам се сморио, морам вам рећ....
    Поред моје ОГРОМНЕ воље да тренирам и свега, не напредујем тако добро као прије, бар се мени тако чини... Обликују се мишићи боље, али не расту, а разлог је недостатак тежине...
    Дефинитивно је то, знам јер јебеш ти вјежбу коју можеш да поновиш 20 пута и да се не умориш него ти на 25. пут тек постане тешко...
    Брат и ја комбинујемо нешто, качимо бучице, муке мучимо, али јебено је...
    Кад ја ноћас морам са по 15 кила да радим потисак бучицама избачим их ка' пројектил и онда се трудим што спорије да их спуштим и напрежем груди, више снаге изгубим на ту концентрацију и на размишљање него што урадим корисно вјежбу...

Фрустрира ме и најмањи пад форме и нетренирање, јебем ли га... Не знам од чега да направим терет.
    Знам бетонирање итд, али како, како да направим плоче које ће користит' монголоиди па ће да па'не и ем што ће се просут' у парам парчад него ћу још морат' да чистим говна....
    Куповат' кило тега по 2 еура ми се не исплати јер толике паре дефинитивно немам...

10. Pa je l' imaš neku teretanu u blizini?

11. Mare, brate, zar je kod vas toliko skupa mesečna članarina da se moraš toliko maltretirati i improvizovati?

12. И'ам курац...
    Да имам, ја бих спавао тамо.
    То ми и јесте проблем. Има теретана неких 5км од мене, ту настаје проблем у виду горива које бисмо морали да финансирамо исто и онда треба поћ' до тамо, па се вратит', па одма' компликације неке...
    Ја волим да контролишем све што радим, а бојим се да би ту било превише срања и да бих пропушта' тренинге, а онда бих се још више фрустрира' :)
    Кад живим у вукојебини, јеб'о ме пас, да ме јеб'о.

13. Mare, brate, zar je kod vas toliko skupa mesečna članarina da se moraš toliko maltretirati i improvizovati?

Ма далеко је говна, није проблем чланарина... То бих скрпио некако :)

Не живим ја у град, тамо има на сваке 50 метара теретана, него ово срање ође, распада се... Нема ниђе ништа.

14. Pa šta je to 5km, sad ide lepo vreme, sedneš na biciklu i za 10 min si tamo. Taman se i zagreješ malo. :)

15. Помишљао сам и на то, али се деси да нисам кући читави дан и тај дан сам стално на ноге и онда још ми само фали то педалање до теретане, умро бих, мога' бих да скренем 200 метара прије на гробље :)

16. Nemaš snage da odeš do teretane, ali imaš za kvalitetan trening? Seems legit.

17. Па није исто тренират' тако кад се вратиш уморан и тренират' кад се вратиш уморан и онда одвозиш још 5 км до теретане имајући на уму да ћеш тамо да се убијеш неких сат времена, а онда мораш тако убијен назад да се вратиш јопет... :)

18. Meni nije na 5 kilometara, ali jeste na dva, a komplikacija je što nemam prevozno sredstvo nikakve vrste pa šipčim. Znaš kako je zajebano raditi noge nakon 6 sati škole i sat vremena autobusa, ali mora se.
    Edit: Bus mi je od škole do kuće, od kuće do teretane nemam prevoz.

19. Daj da pišemo neku peticiju Milu da napravi Smarku teretanu. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.