Teret@n@

1. Па ја скоро сваки дан идем 20км бусом до града, па тамо будем цијели дан и онда се враћам кући па тренирам, навикао сам на то ево оволико година...

Е вала стварно би се осевапио да је направи :)

2. Činjenica je da tebi treba još tegova i to još dosta, vidi nešto iscimaj se da izlijes u neke automobilske gume ili kofe ali ne moraš da zuris. Ima sistem treninga za koji imaš i više nego dovoljno tegova a to su gigantske serije. Ovime ćeš postići maksimalnu izolovanost mišića, intenzitet treninga će ti biti veći nego ikad a da ne pričamo o šoku koji ćeš naneti mišićima a znamo da je to povezano direktno sa rastom. Ne znam tačno koje težine imaš i da li možeš da napraviš kosu i kontra kosu klupu ali poenta je sledeća: radiš za početak 6 vezbi za istu mišićnu partiju bez prestanka, znači završiš vežbu i odma sledeća nema čekaj, nema da ti smeta neko nego sam radiš. Znači 6 vežbi pa onda pauza oko 3 min i tako tri serije. Cilj ti je da radiš deset vežbi u seriji, nikad nećeš biti dovoljno jak da ti ovo bude lako a ako bude ti onda radi spora ponavljanja. Izaberi vežbe koje ti dozvoljavaju uslovi i cepaj. E da i uzmi puno dextroze posle treninga jer ovo izvuče sav glikogen iz mišića...

3. Stvarno ne razumem.jebes mi sve,mora da sam glup. Smarko brate imas gomilu izlistane literature na pocetnoj i to jako dobre knjige za kalisteniku,ako vec ne postoji mogucnost da treniras sa tezinama koje ti trebaju. Zajebite vise taj trip da se ovde sipa znanje i pupmaju misici samo tako. Ajde malo se sami obrazujete u pogledu treninga. Na svakoj strani maltene ista pitanja a 1000 razlicitih odgovora. Dojucerasnji pocetnici danas dele pamet i tako u nedogled...

4. Smarko ja da sam na tvom mestu napravio bih 4 betonskih ploca od ~15kg, u ramu od dasaka, pa neka budu i u obliku kvadrata, nije bitno. To je bar lako i jeftino, 2 sata rabote, pa na sredini svake ploce izbusis rupu. Pravis ih malo vise od 15 kg, pa ih isturpijas na kraju, da budu tacne tezine.

A sada da pitam i ja nesto:

Skoro sam prvi put poceo da idem u teretanu i hteo sam da vezbam prirodno, mislim da dizem tegove. Vezbao sam tako par treninga i saznao da je to Neprirodno! Onda mi je kvrcnulo nesto u penisu, i sada hocu do krajnje granice neprirodnosti da vezbam! Da li:

- Proteini mogu piti sa steroidima, isti dan?11
    - Metan stetan vise pri uzimanju injekcijom a manje tabletom?
    - Ako Tribulus podstice prirodno lucenje testosterona, da li smeta ako rokam injekciju testosterona ne vise od 2x nedeljno a pijem Tribulus?

5. Узми неки спид тебра, контам да је јефтиније, а и кита можда ипак настави да ти се диже.

6. 1) Proteini se i piju na steroidima, AAS poboljšavaju njihovo ugrađivanje u mišić.
    2) U suštini, oralni steroidi su štetniji po jetru od injekcionih. Preporuka je winstrol direkt u rame.
    3) Tribulus radi nakon kura, jer će onda da vraća nivo prirodnog testosterona na normalu. Nema potrebe u isto vrijeme raditi kuru i tribulus.

7. Valjda se videlo sa se salim, jebo vas ja sta sve znate :) !

8. Мене јеси сјебо, то признајем.

9. Valjda se videlo sa se salim, jebo vas ja sta sve znate :) !

Jeste, al' nije zgoreg da se nešto i nauči :D

10. Oralni steroidi su možda i najveće bombe za jetru, pošto sumnjam da postoji neko farmakološko sredstvo koje tako razara jetru i brzo te učini Tomom Zdravkovićem. Čak postoje BB gurui kao što je Dave Palumbo, koji samo preferiraju injektivne steroide, pošto oralni mogu i umanjiti apetit. Što se tiše mesta apliciranja, sterodi kojima duži vremenski period treba da dostignu koncentraciju se rokaju u debelo meso; dok ovi fast-acting se rokaju "pliće" i u manje partije tipa deltoid, list, pectoralis.

I još jedna stvar, imate foruma s fantastičnim tekstovima i ogromnim morem informacija, tako da bih vas molio da ova cyber pitanje ovda ne postavljate, pošto ja ovu temu vidim kao mesto za podelu iskustava i pitanja "s nogu", a ne da se pravi T-Nation od Vukajlije, na kojoj je prosek kilaže 65kg.

11. šta mislite o treniranju na šipkama, jeste probali neki program za to?

12. Ja one noge neću ni da radim, meni ono zajebancija. Na sve one sprave ćunem po masu težine i šibam ko iz pičke. Igram košarku čitav život imam životinjske noge. I imam triceps, valjda isto od košarke. Ali sve ostalo mi je go kurac. Leđa, grudi, biceps, stomak... Radim 6 treninga nedeljno, s tim što ih radim zaredom i onda u nedelju odmaram. Radim pravilno jer mi je pokazao lik kako treba i šta treba. I nikad ne bih pio neka govna. Biće rezultata nadam se :)

13. Ja one noge neću ni da radim, meni ono zajebancija. Na sve one sprave ćunem po masu težine i šibam ko iz pičke.

Posle ovoga:
    http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/154/912/berneydidnotread.gif?1318992465

14. Ja drkam svakog dana, nema potrebe da radim podlaktice.

15. Ja drkam svakog dana, nema potrebe da radim podlaktice.

Ja jebem (skoro) svakog dana, nema potrebe da radim leđa i trbušnjake- YOLO

16. Jebem vas usta, iskreno vam pričam :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.