Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
http://www.youtube.com/watch?v=3O2Ff-AEq4k
Prva vežba koju rade na ovom videu je zajebana do bola. Aktivira ogroman broj mišića, Upala zagarantovana. Jpš bolje ako su bućice s okruglim tegovima pa da moraš da paziš da se ne otkotrljaju ispod tebe. Relativno male težine - efekat maksimalan
u dobra za leđa maxe jebe kevu, ima da radim
Kol'ko radiš to, do otkaza sa manjim težinama ili sa malo većim neke serije tipa 8-12?
8-12 treba svaku skoro vežbu da radiš, do otkaza.
Dobro to znam, nego sam mislio da ide sa manjim težinama više ponavljanja, vidim da oni rade sa malim bučicama. Nebitno, glupo pitanje.
ne trpaju velike kilaže jer ako si primetio ne prave pauze između vežbi i tako forsiraju i šokiraju mišić, ono što andrej reče maretu da radi.
Da, da kapiram. Valja ovo ubaciti.
To je full body kružni trening, veze to nema sa gigantskim serijama koje je pominjao Arlovski.
nisam ni povezao niti pomenuo serije pročitaj šta sam napisao, bez pauze, forsiranje i šokiranje mišića, numeš čitaš?
Numem čitam, al' umem da pišem. Izvini što si mnogo opasan.
oprošteno, 10 čučnjeva.
Bila je ovo kul tema dok neki Kuzmani i Andervudovi nisu počeli da vode glavnu reč.
Evo ja neću više da pišem ništa, pa se sit naodgovaraj ljudima. Ne znam što si negativan toliko, napiše čovek npr. da mu treba pomoć oko zgibova sumnjam da tebe boli rac da mu odgovaraš. Šta treba, sve koji nisu profi da kuliraš, ne razumem? Odvoj temu profi vežbači i mi nećemo da se mešamo. Neću da se prepucavam bezveze ali je stvarno glupo tako prozivati ljude. Ne pokušavam da vodim glavnu reč, nov sam, to ostavljam tebi. Nema ljutnje.
Ako vidiš da neko nešto pita a ti ne znaš odgovor, nemoj se ni truditi guglati ili još gore razmišljati kako da odgovoriš. Bolje je i da ne odgovoriš, nego da izvališ neku glupost.
Đe ste sportisti i sve to .. Jes ..
Pazite .. zanima me zna li neko neke vježbe, neke serije, nešto za trbušnjake ..
EDIR: ustvari nema veze, ne treba mi
Radim ja rašfit več 12 dana, fin je program, dosta će mi pomoći u mom sportu, slabijeg intenziteta je od Insenitija ali dosta učinkovit. Kreće se sa zagrijavanjem od 10 minuta, pa onda 5 rundi po 5 minuta različitih vježbica (u zavisnosti od dana) i završava se sa 6 minuta istezanja.
Najgori dan je balans&agiliti jer je bolestan. BO-LE-STAN.
Jel to za trbušnjake?
Jeste.
lolo leri pusti provirona, voli da sere on tako, nema ovde glavne reči svi smo amateri i rekreativci ovde, niko se nije bavio profesionalno bb-om, to što neki (čitaj proviron) misle da jesu u nekom svom virtuelnom svetu, i da su popili svu pamet ovog sveta, neka su ne obaziri se na njih, to su ti oni likovi iz teretane što su istripovali da su najjači i najveći, samo ih iskuliraj ovde kao što bi u teretani :D
А које програме радите тренутно, или имате неки који сте сами направили?