Teret@n@

1. Kuzmane ne seri, provirion ima pravo, ako ne znaš nemoj da odgovaraš na pitanja nikome ne pomažeš tako.

2. to je tačno ali kenja jer ništa pogrešno ovaj dečko nije rekao, nađite mi ti ili proviron šta je pogrešno rekao

3. Е, размонтирах некакво чудо ујаково од некакве машинерије, не сликах да покажем, има један тај точак челични 12 кила, турим их на велики тег и имам бенч до 100 кила, то ми је довољно.
    Направио сам иако су велики ти точкови шипке за бучице, комшија ми помогао, варио и чуда, ја сам сјекао итд, тако да имам бучице двије за нпр потисак са бенч клупе, за сједећи потисак за рамена итд од по 22-23 кила отприлике...
    Имам и она два тега од 10 што сам и прије има', од њих исто могу бучицу да направим, мало је велика, али послужиће....

Хвала на савјетима, Арловски, тако сам радио кад сам тренира' само вратило, разбој, склекови и тако неке зајебанције, све у круг идеш, добра је то ствар, а и брже завршиш тренинг, корисно је.
    Ево сад имам и ово мало тегова још па ћу наставит' онако у пм :)

Шејди, као што рекох, тренирао сам калистенику доста дуго :)

4. Имаш и мртво од 100 сад, пробај репетициони макс са дед стартом, да видимо колко ћеш дизвучеш понављања, а и бенч пробај, то раде тад тестирају снагу играча у НФЛ.

5. И'ам 104 кила кад све ставим, тј и кад вежем бучице, сликаћу вам други дан кад будем радио, направисмо и сталак за бенч, додуше не можемо сами да поставимо тег, али нам олакшава мнооооого додавање, само га мало гурнемо и то је то, а до сад смо додавали тег одоздо, то је прејебено било...
    Не пробах максимум данас, нисам био расположен, јуче сам боловао од алкохола, не поновило се, најгоре пијанство у мом животу, тако да сам данас био измрцварен, али сам одрадио добар тренинг и поред тога што сам се уназадио са пијанством 10, али нема страха, нема предаје! :))

6. Дошло је до тога да морам да купим неке стезнике за зглобове...
    Какав да узмем, има ли неко искуства?
    Осјећам притисак на зглобове кад повећам тежину нпр на бенчу, одма' осјећам да крећу тупи и подмукли болови који ће за два дана да ескалирају у велике болове...

Да ли онај само око зглоба, да ли еластични или крути, да ли преко длана читавог...?
    Треба ми само док тренирам, ништа друго...

7. U životu nisam stavljao ne sebe steznike za zglobove, čak ni kad sam dizao mnogo više nego sad. Uzgred, oni su odličan outfit, onako deluješ opasno, lolo. Treba izbegavati steznike, naročito pošto to nije neka velika težina. Naravno, svaka težina može dovesti do povrede kad ne radiš kako treba. Pij glukozamin, jer upotreba steznika dovodi do toga da ti u stvari više ne koristiš svoje zglobove.

8. mene stalno boli levi zglob kad radim uski benč :/ al kad stavim zavoj običan prestane bol

9. Не бих ни ја стављао никад, али као што сам некад давно написа', оба зглоба сам сјеба' у прошлости и то ме прати већ преко 5 година за нпр десни зглоб, а лијеви ево три године...

Кол'ко кошта то чудо и како се узима?

Знам, кад стегнем зглоб ај' здра'о што се тиче његовог кориштења, али јебеш га, морам на бенч и на разбој са оптерећењем изгледа јер почиње да ме јебе стално, не знам који му је курац...

10. Kuzman92
    mene stalno boli levi zglob kad radim uski benč :/ al kad stavim zavoj prestane bol

I šta, medicinski zavoj ti pomogne? Osećaš se moćnije i ne boli više?

@CMare
    Pogledaj po sajtovima prodavnica suplemenata kod vas, nisam siguran. Gledaj neke preparata za zglobove, pa vidi šta ti odgovara i šta je tolerantno za budžet.

11. ne prestane 100 %. bol bude nekih 10 % što je ranije bio, omogući mi da odradim maksimum ponavljanja..

12. Ја узо у панспорту еластичне, 200 динара, никад их нисам ставио лоло.
    За зглобове анимал флекс, скуп ал јебига. Него, ко зна шта је узрок тога, можда не помогне ни стезник ни флекс.

13. Probaj da nađeš goveđi želatin ako imate neku zdravu hranu. To ti je najbolje, čist glukozamin.

14. Е не знам, али мислим да је од терета, пошто сам ја пљака обична што се тиче тих тетива и зглобова, никакви су ми, претпостављам да је то генски, усерем се у сред њих...
    Виђећу нешто, али ми је скупо то да купујем, видио сам да је неђе око 40 еура тај анимал, чини ми се...
    Тај желатин ћу исто потражит' прво и пробат' са њим у пм, дако ми помогне... Кол'ко је он отприлике, Арловски, знаш ли?
    То су ваљда неке кесице, нешто?

15. Ne idem u teretanu već dva meseca, planiram od sutra da vežbam na tašu i da se što pre vratim na 90kg. Ne sviđam mi se ovako mršav.

16. To ti je kilo oko 1500 din trebalo bi da je na meru, potraži po radnjama zdrave hrane trebalo bi da ima. Uzimaš kašičicu dnevno ujutru razmutis u jogurt/vodu i ostaviš petnaestak min da odstoji.

17. Значи мени не треба пуно, неће ми требат' преко 2 еура за то, биће доста, реко' сад и за то да имам расходе, а ео немам ни јаје у кућу ако ми вјерујете, сад сам појео двије банане и двије чаше млијека масти 1.5, то је једино што сам има'... Па $утра дако се купи тих туњевина и чуда.

18. Uzmi oko 300 gr jer ti treba oko dva meseca korišćenja za rezultat.

19. Оке, 'начи углавном није прескупо, чисто да знам... Морам $утра да шврљам по граду и да нађем ово, да не трпим ова гомна у пм...
    Фала за савјете.

20. Ја не једем много, враћам полако тежине, а не боле ме зглобови. Уз то и пушим скоро две пакле дневно. Маре, по мени два су разлога што те боли: неправилан рад, пошто и сам кажеш да то нису неке тежине; или оно што је веома могуће, а то су справе које, поред можда вештог вариоца, вероватно имају неравномерно распоређен терет.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.