Teret@n@

1. Није неравномјеран терет сигурно, могуће да ја кењам кад радим или је можда до клупе или не знам који је мој друго у пм....
    Све је могуће у ствари, ко ће га знат', али је овај бол почео кад сам повећао килажу на бенч, скоро па 100% сам сигуран у то.

2. А можда је технички проблем у извођењу лифта. Шипка код бенча треба да ти легне на корен шаке, а не на "прсте" тако да ти "ломи" шаку.

3. Знам то, знам.
    Ја да је наслоним према прстима, вјероватно бих покида' тетиве кол'ко су ми јаки зглобови и бољело би ме ка' прије, али није такав бол, осјећам, нешто друго је у питању.

4. Mare, kad se god na ovoj temi budeš žalio da te nešto bili ili da neku partiju ne pogodiš kako treba, odgovoriću ti da je to zato što si ograničen sa spravama. Bio ili ne fan sprava, jednostavno neke partije ne možeš pogoditi koliko treba samo slobodnom težinom, naročito kad su male partije u pitanju. Kačio sam pre nekoliko strana onaj Dorianov video, on je i sam bio fan slobodnih težina, ali jednostavno... verujem da kapiraš.

Kod tebe je slučaj da, i pored velike želje, određene partije jednostavno ne konstatuju da se trebaju razvijati uz sprave koje poseduješ. Mogu ja tebi reči nešto što će ti se svideti, ali ne volim dobronamerno da lažem ljude.

5. Ма бре ја сам тога свјестан одавно, зашто мислиш да сам баталио да тренирам само вратило, разбој и склекове без ради тога што се јако споро напредује...
    Капирам ја да бих у теретани и боље и брже и лакше напредовао, али што ћу, таква је ситуација једноставно, јебеш га, ограничен сам тим срањем пошто је теретана далеко....
    Али можда нађем неки компромис у будућности са тим срањем, виђећемо :)

6. Znate vi kolko tih vaših pločica može da stane u moj stomak?

http://i.imgur.com/blywA0f.jpg

Jebeš definiciju, masa je zakon.

7. http://inoujk.free.fr/tempor/tdlf/synthol1.jpg

Oнај синтол може да помогне ка' надстрешица, накркаш пар пута у трапез и мало га извише главе ставиш и боли те курац, заштићен си и од сунца и од кише :)

8. А тачно сам зна' да је оваква љепота у питању...
    То ти је кад оће да напредују љепотани :)
    Претпостављам да се ово даје у сваки мишић посебно, је ли тако?
    Нисам гуглао синоћ, мука ми било :)

9. Miloš Šarčev je pre nekoliko godina bio na ivici života i smrti jer mu je synthol dospeo u krvni sistem.

10. То је здравина :Д

11. Ај броук мај бек тудеј, форм крашед андр биг вејт лоло.

12. Удри гомна!
    Ја ћу још мало да идем рамена да разглавим :)

13. Šta radi sprava iz scene koja je thumbnail na ovom provovom klipu?

14. Po videu rekao bih da pravi dobre pičke. :)

15. Izolaciona vežba za gluteus, reklo bi se...

16. Је ли исто (по функцији) ако ставим маслиново уље у шерпу да ми се не лијепи пиринач за њу док га кувам као кад ставим маргарина мало?

17. Ja sipam malo maslinovog ulja kad kuvam pirinač baš iz razloga koji si naveo.

18. Ја сам стављао мрвицу маргарина ради тога, а онда се сјетих да имам маслиново уље које је здравије и садржи оне есенцијалне масти омега 3 или који већ, заборавио сам та чуда што сам чита', па ставих, ево се кува одлично :)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.