Teret@n@

1. Е'о и ти схваташ буквално, бем ли га :)
    Не'ам свињског у кућу ја мислим, уопште :)

Питам, ш'о знам, можда га припремате другачије, пошто га ја никад нисам припремао, то Рајка ради, али сјутра ћу га баш ја спремит', да јебе оца, мада га она исто тако спрема, нема ту неке филозофије...
    Мислио сам да додајете нешто, неке зајебанције :)

2. Додам мало соли, карија ако имам, евентуално прстохват вегете.

3. Ја преферирам вегету, не знам што... И у пиринач стављам њу, нешто ми се гади кад ставим соли у пиринач...

4. Video sam da Andrej piše o soji i njenim proteinima... hmmm, rekao bih ti da porazmisliš još jednom, jer je stepen iskorišćenja tih proteina kod čoveka veoma, veoma mali... 100g krompira ima svega 2g proteina, ali je stepen iskorišćenja tih proteina takav da ti je bolje pojesti krompir nego soju... To ti garantujem...

5. TheWaveRider, напусти собу!

6. Али тип на дефку

БоћаНађа
    немој више да дефинишеш,опусти се.

ХАХАХАХХАХАХА :Д

7. Као прво, помињање биљних протена, тачније биљака као извора протеина је у најмању руку сумњиво. Постоје биљке које имају висок проценат протеина у себи, али ти си превидео питање - зашто требају баш протеини? Пре свега због микронутријената, тачније аминокиселина. Поштоје неке биљке које имају протеина колико и месо, али њихов блок аминокиселина је некомплетан, тачније недовољан да задовољи потребе и просечног човека. О спортистима да не причамо. Поменуо си и соју која је поред свих сумњивих карактеристика такође и извор фитоестрогена, а мислим да свако зна шта додатни естроген чини телу човека.

Otkud ti ovo znaš? Iz ličnog iskustva ili onih istraživanja naučnika sa univerziteta u Masačusetsu i slične munje?
    Ja ne znam iz ličnog iskustva kako biljni proteini utiču na mišićni razvoj čoveka ali kažem ti imam lika koji je baš dobro građen a vegan je. I imaš dosta vrhunskih sportista vegana i vegetarijanaca a niko od njih ne umire niti je u mišićnom deficitu zbog nedostatka životinjskih proteina.

Na maslinovom ulju se ne prži( jedino ako nije od komine), inače hladno ceđena ulja kao što je malinovo ne trše visoke temperature i postaju izuzetno kancerogena! Znači samo u salate ili za piti a bolje ti je prži na palminom ulju, kokosovom, gi puteru ili u krajnjem slučaju na obicnom zejtinu nego na maslinovom.

8. Лепи Брка, Јово Карапанџа, Гордон Ремзи и Џејми Оливер прже на маслиновом уљу, то сам од њих видео.

То да су протеини биљака некомплетни представља аксиом, тако да ти немам шта више рећи. Не сумњам да постоје људи који су вегани а да су лепо грађени (ово је и ствар субјективног гледања), али си и овде направио огроман превид - нисмо сви исти телесни тип грађе, тако да је један пример потпуно ирелавантан за целокупну слику. А што се тиче врхунских спортиста вегана - сећам се једне дебате са Х3М форума где је слична дебата покренута. Мада, постоји и за то одговор: хормон раста ИГФ-1, инсулин и остале фенси неандрогене стварчице. Укопао си се овим постом, Арловски.

9. Provione, poljubiš me u čmarni kolutić!
    Prvo, moj trener (treniram kajak) ima 64 godine i od svoje 18 se bavi bodibildingom! Mnogostruki prvak države i na medjunarodnim takmičenjima osvajao mesta! Mnogo se moglo naučiti od njega o ishrani i načinu vežbanja. Pored toga selektor je i kajakaške reprezentacije na divljim vodama.
    A drugo, o aminokiselinama mogu da ti pričam do sutra, i formule svih 20 proteinogenih znam da napišem, znam svojstva svake od njih i kako se udružuju i koje su esencijalne, što verujem ti nemaš pojma ....

10. Kontam da ću da se obogatim i da zaposlim nekoga da mi meša te praškove. Meni to ništa nije jasno lolo

11. šta sve zna ovaj mali... ihiiii

12. Inače ne mislim da sam u pravu samo mislim da ne možemo sa sigurnošću znati da li je to što ti tvdriš istina.
    Svakako ja se držim standardene bb ishrane ali ne mislim da je i veganska a pogotovo vegetarijanska nešto daleko slabija samo što ne želim to na sebi da proveravam. loloo

13. Андреј нацрто мету на чело лоло, ЛИВ АНДРЕЈ АЛОУН!

14. Овај Андреј ме подсјећа на себе... Зна он да никад не би ни проба' да једе та говна од зелениша, али воли човјек да се расправља, јебеш га :Д

15. Арловски, волим кад су људи толико велики да признају кад нису у праву, лоло.

Prvo, moj trener (treniram kajak) ima 64 godine i od svoje 18 se bavi bodibildingom!

6-8 понављања за масу, 8-12 за дефиницију?

16. 6-8 понављања за масу, 8-12 за дефиницију?

Хахаххахаха сад се пресмијах ка' говече :Д

17. e da nisam vam rekao da znam formulu svih 20 proteinogenih ak i da im znam i svojstva i da sam se kacam bijo mali bavijo kajakom i da krompir ima jako iskoristiv protein iiii svašta nešto... lololooo

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.