Teret@n@

1. Najbilja je ishrana u kojoj imaš i biljnih i životinjskih proteina. Treba kombinovati.
    P.S. Slažem se da ne treba pržiti na maslinovom ulju...

2. Гарантујем да сад ставиш два иста човјека, бар приближно иста и да се хране један вегетаријанац, а други нормално, сигуран сам да ће овај вегетаријанац имати мање снаге у било чему...

Netačno, onaj ko je probao jedan period svog života živjeti bez hrane životinjskog porijekla će ti to potvrditi, da su vegani puno svježiji, čiliji, ne umaraju se kao ostali. Posebno oni koji puno sirove hrane unose.

Pogledaj sportiste, ove koji trče maraton, iz Kenije svi oni su manje više vegetarijanci, lili jedu jako malo mesa. Izguglajte malo te Kenijce, beskonačna lista osvajača medalja, a znamo kakav je maraton, kakva je izdržljivost potrebna.

Jebemu, i konj je biljojed, a kažemo za nekog snagatora da je jak ko konj. Odakle konju snaga, ako samo jede biljnu hranu?

Поcтоје неке биљке које имају протеина колико и месо, али њихов блок аминокиселина је некомплетан,

... zato se kombinuju.

Velika je zabluda da oni koji vježbaju u teretani trebaju toliko proteina. Nisu čak ni bodibilderi, jelte. Šokiram se kad vidim da nose kartone mlijeka i piju ga umjesto vode. A mesa da ne govorim. Sav višak proteina mora da se izbaci, a zna se koji organi stradaju zbog tog prekomjernog unosa. A da ne pričam o krvnim sudovima.

Bilo bi dobro počastiti svoj organizam povremenim postom.

3. Одакле избијате?!

4. i da se jede krompir! Svaki obrok po kilo i po da bi uneli 30 gr proteina!!1 i 6-8 ponavljanja ! Masa je mamaaa!

5. Jebemu, i konj je biljojed, a kažemo za nekog snagatora da je jak ko konj. Odakle konju snaga, ako samo jede biljnu hranu?

Па добро, и лав је месојед, па би побиједио коња кад би се побили....

6. Raspravljaću se ujutru, odoh sad na spavanje.

7. Nego, mene oduševljava kada vidim da neki šatro vegetarijanci cepaju burek sa sirom (sirnice) za furštruk. Jes' da ovo nema veze sa temom, ali i ima, ako to pogledate iz drugog ugla.

Da ispoštujem temu: ne deluje svaki način ishrane na svakoga isto. Toćka.

8. TheWaveRider
    Raspravljaću se ujutru, odoh sad na spavanje.

Отишао тренер на спавање, па да га не буди овако касно за савет против неког рендом лика с Вукајлије. Треба разумети, 64 године су то.

9. А не, Медведић кад нешто каже то постаје догма. Сви престали жива јаја да користе од онда. Мада ово захтева мало опширније излагање, оно за јаја је било једноставно и ефикасно. Значи први пут сам попијо јаје и ошугао се лоло.

10. zyclon
    Da ispoštujem temu: ne deluje svaki način ishrane na svakoga isto. Toćka.

Али постоје одређени "механизми" који су заједнички за сваког нормалног човека... осим ако није мутант.

11. Ја сам очигледно мутант, и даље имам косу, а полока' сам јаја ка' прасица задња.

12. Али постоје одређени "механизми" који су заједнички за сваког нормалног човека... осим ако није мутант.

Ma, to sve stoji, nego sam ja aludirao na nešto drugo, nevezano za ono što si ti pisao.

13. Како је до јаја филинг кад ни Циклон на теми не сме да ти противуречи, трололо! :)

14. Ја се бојим да речем нешто што се коси са провироновим постовима.

15. proviron

Како је до јаја филинг кад ни Циклон на теми не сме да ти противуречи, трололо! :)

Pa, kada tol'ko vozdižeš soju u nebesa. Očigledno je da te sveCke GMO i Codex Alimentarius organizacije finansiraju i čuvaju ti zaleđinu. Možda sam mod, ali nisam Bata Životinja, yolololo.

16. Ajde sad da odgovorim balavanderima koji su me isprozivali:
    - Kao prvo, brojku - 64 godine sam pomenuo da bi shvatio koliko čovek ima iskustvo i koliko je vitalan u svojoj 7. deceniji, a i dalje vežba i super izgleda. Daj Bože, da vas dvojica i doživite te godine....
    - Drugo, ni u jednom trenutku nisam rekao da treba jesti 3 kg krompira da bi dobio 60g proteina, već sam samo pravio paralelu da ti objasnim da soja iako ima toliko broj proteina, ona je govno... I obiluje fitoestrogenima, pa se preporučuje ženama, pogovotu onim u menopauzi... (to znači da je namenjena i za vas, Provione i Andrej!)
    - Treće, možda nikad nisam voleo teretanu, i možda imam tek 19 godina, ali sam uradio u sportu koliko vas dvojica nikad nećete! Prethodnih godina bio reprezentativac i u juniorskoj i u seniorskoj reprezentaciji (mlađi mogu da se takmiče u starijoj konkurenciju, ali ne i obrnuto) u kajaku na divljim vodama što znači da sam učestvovao na nekim svetski i evropskim prventsvima (2 svetska i 3 evropska).
    - I na kraju, podatak o meni... Prošle godine (kao i svake da bi dobio dozvolu za takmičenje i treniranje išli smo u zavod za sport u Bg na testiranje. Znači, sve ti mere... Visina, težina, i sve moguće dimenzije, analize krvi, motoričke sposobnosti, kondiciju, rade laktate da vide stepen zamora i sve to dok vežbaš... Čak su nam i IQ test davali... E na podatak sa merenja: imao prošle godine 72 kg (znam da i nije neka brojka), ali samo 4,9% telesnih masnoća!!! 4,9%!!!
    Ako znaš išta, shvatićeš koliko je to malo...

17. imao prošle godine 72 kg

Dobar si kao moja keva iste težine ste, i ja sam imao toliko pre 2 meseca sad imam 11 kila više i osećam se bolje no ikad u životu, iako sam malo i masnoće nabaco bože moj

Čak su nam i IQ test davali...

Ne čudi me što ovaj podatak nisi ostavio a i ne moraš već imam dvocifrenu predstavu otprilike

А јеси Кузман, Маре, јебеш ми све.

JEBEM LI TE U BICEPS JEL ZNAŠ LO

18. Odakle li ispadaju ovi Kuzmani, svaki dan po jedan novi se pojavi.

19. Па добро, и лав је месојед, па би побиједио коња кад би се побили....

Baš dobro da si spomenuo lava, uporedite ga s hijenom

http://i.imgur.com/UkQqrg7.jpg

Lav ima uspravno držanje, sjajnu dlaku, za razliku od hijene...

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.